Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire etikus ismerkedési/ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire etikus ismerkedési/randizási fázis alatt tinderezni?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel randizgatunk, de pörgetem a tindert szabadidőmben. Ez amíg nem járunk, etikus dolog?

2023. aug. 4. 17:43
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Hidd el ő is pörgeti.

Amíg nem vagytok exkluzív addig ok. De amint kimondjátok hogy igen egy pár vagytok, ott elötte letörölném a tindert.

2023. aug. 4. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem etikus. Azért ismerkedési fázis a neve, mert ismerkedtek, nem köteleződtetek el egymásnak.
2023. aug. 4. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
Én nem ismerkedtem egyszerre több férfival, ha igent mondtam valakinek, az azért volt, mert vele akartam lenni. Bár én már 13 éve ugyanazzal vagyok, ma már biztosan nem így van. Csak asztok mindenkivel, akivel csak tudtok, aztán meg eldobjátok, mint egy darab szemetet. Persze a sírás azért megy, hogy miért nem találtok normális társat.
2023. aug. 4. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
És miért pörgeted a tindert? Csak érdekel.
2023. aug. 4. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem etikus de manapság ez elfogadott általános viszont így senki ne is várjon semmit senkitől.
2023. aug. 4. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Van barátnőm de szoktam nézni nem tudok leállni
2023. aug. 4. 21:11
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Most miért lettem lepontozva?

4.

2023. aug. 5. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán nem etikus. Amerikában van ez, hogy amíg ki nem mondják, hogy exkluzív a kapcsolat, addig fűvel-fával nyugodtan...

Ez számomra viszolyogtató. Ha valakivel randizok, akkor arra az emberre koncentrálok és pont.

De miután a szexbarátságok korszakát éljük, gondolom, sokaknak belefér. Persze ilyen felfogással valódi, bensőséges, igazán értékes kapcsolatot nem lehet kiépíteni.

2023. aug. 13. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Ínrkem ez csak addig fér bele, amíg nem volt csók vagy szex. Ha volt, akkor nem, ha ki van mondva, hogy egy pár vagytok, ha nem.
2023. aug. 13. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nem az. Talán 1. randiig azt mondanám, oké, utána sztem akinek nem takonyból van a gerince, az hoz egy döntést, hogy meg akarja-e a próbálni az illetővel komolyan, és akkor nem csajozik / pasizik tovább, vagy ha nem érzi azt, hogy megfelelő lenne a másik, akkor hagyja a fenébe, nem hülyíti tovább.
2023. aug. 14. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!