Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kellemetlen a lány szájszaga akivel ismerkedek, pedig amúgy klappolunk, mit lehet tenni?
Ínygyulladásra hajlamos és azt vettem észre, hogy rosszak a fogai is. De fél a fogorvostól, ez már felmerült beszédtémának.
Van amikor nem bírom elviselni azt se, hogy beszél hozzám.
Így hogy lehetne majd szexelni meg csókolózni is?
Érdemes inkább továbbállni?
Ez esélytelen.
Ahhoz nagyon kiéhezettnek kell lenni, hogy ne lankadj le rögtön.
Alapból nem vágom, hogy lehet így létezni.
Nekem is van fogproblémám, igaz, azon sajnos nem lehet segíteni, jártam pár fogászaton.
De erre azért különösen ügyelek, gyakori fogmosás, szájvíz, rágógumi...
Nekem ez nagyon-nagyon lelombozó lenne. Van egy férfibarátom akivel amikor először találkoztunk éreztem, hogy valahogy rossz szaga van a szájának. Pedig amúgy ápolt, rendes, fogsora is szép stb. de valahogy számomra kellemetlen szaga van a szájának ha közel jön.
Nincs köztünk semmi több csak barátság és nem is volt, fel se merült, csak ez alapján elgondolkoztam, hogy vannak akik szag alapján nem illenek össze:D Nem tudom ennek van-e bármi értelme de hallottam olyanról, hogy akit vonzónak találunk azt valahogy kevésbé érezzük büdösnek és fordítva. Na nála pl.: ezért is tudtam, hogy több nem lenne, mert el se tudom képzelni, hogy azzal a szaggal csókolózzak. De közben tudom, hogy jó fogai vannak.
De ennél a csajnál akkor ezek szerint már az a szint van, ami mindenkinek büdös lenne. Én őszintén megmondanám ezt neki, hogy bocs de így nem és adnék neki egy esélyt, de ha nem javul offolnám. Kár az ilyen emberekért amúgy.
Engem is elijesztene.
Nagyon sok ilyen van, aztan kiderul hogy otthon lusta mint a dög 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!