Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segíteni neki?

Figyelt kérdés

Szóval az ikertesóm megismerkedett egy fiúval aki kicsit zűrös. Tehát drogozott, füvezett stb. Tudjátok először nagy volt a szerelem meg minden és amikor végre összejöttek volna a csávó közölte hogy ő mégsem akar. Ő már egy pár napja tudta hogy nem akar összejönni tesómmal de azért még játszotta magát, hogy kicsit kihasználhassa. Nem feküdtek le, de majdnem. Én az elejétől fogva tudtam, hogy ez a csávó ilyen. Bármiről beszélgettek mindig felhozta a szexet és elmesélte neki fiúval, lánnyal mindenkivel csinálta már, és mindig azt mesélte hogy miket csinál majd tesómmal ha már szexelnek. Én ismerem a csávó exét, és ő is rengeteget panaszkodott rá, mésem akartam beleszólni az életébe. De aztán olyan is kiderült a csávóról, hogy a nőket lenézi, és butának tartja, és nősténynek nevezi őket. És végig olyan lekezelően beszélt tesómmal ez a hülye meg hagyta hogy megalázza. Most végleg dobta és szegényem összetört. Hogyan tudnék segíteni neki? És mi a véleményetek erről az egészről?

A válaszokat előre is köszönöm. :)

18/L

2023. aug. 7. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Légy mellette, hallgasd meg ha beszélni akar róla, de ne oktasd ki, véleményt ha kér finoman ad elő, érezze, hogy számíthat rád és majd elmúlik a rossz érzés idővel, ne sürgessétek.
2023. aug. 7. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy ha már az értékrend ki lett választva, ne beszélj lekezelően a tesódról ismeretlenek előtt se.

Legyél mellette, túl lesz rajta.

2023. aug. 7. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Amig nem keres pszichologust, addig szar elete lesz, mert nulla onertekelese van, es mindenki ki fogja hasznalni konnyeden, mert preda mentalitasa van. Sok pofon lesz az elettol, mire kikalapalja ezt a hianyossagot. Egy biztos, neki abszolut nem kene pasiznia, egyaltalan nem alkalmas ra.
2023. aug. 7. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:

ő választotta ezt, magának köszönheti

te nem tudsz segíteni, ezt magának kell megoldania nem másnak

te ugyan ugy a testvére maradsz és támogatod ahogy eddig és kész

2023. aug. 7. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!