Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél egy ilyen nővel ?
41 éves
Elvált, egy kiadó szobában él egy lakótárssal
Glutén és laktózos ezért minden mentesen kell ennie,mellette sok dolgot nem bír megemészteni a gyomra,maga süti a kenyeret, zsemlét, tésztát gyúr...
Éttermében cukrászda elvinni nem tudod.
e cigit szív
Hobbyjan kimondottan nincs
Homeofficban dolgozik 8-17ig
nehezen lélegzik orrsprayfüggő
Számára nagyon fontos a külső,mert ha nincs meg a kémia az illetővel akkor egyszerűen nem tudd hozzá vonzódni.
Kinézetre ezekhez hasonló férfiak tetszenek neki 30-45 éves korig keress párt,de amint megtudják hány éves már gotshingoljàk
Értelem okos nő,aki nagyon sok időt és energiát szentel annak aki vele van, kompromisszumot tudd kötni, figyelmes őszinte.
Komolyan kérdés?
Biztos egzisztencia nélkül szülne egy idegennek, ráadásul nem is annyira fiatal már. Értem, hogy ketyeg a biológiai óra, és neki minden év számít, de akkor is illik egymást megismerni mielőtt egy életre összekótik magukat.
Nem én vagyok
Hanem a nővérem... Hahaha
Én 33 vagyok
Mi az hogy szülnek egy idegennek
Megismerkedne egy férfival, fél éven belül összeköltőznének, mert hát tudjuk,hogy 0-24ben ismerné meg egymást az ember, aztán ha 3 hónap után is okés a dolog akkor azt mondani,hogy vágjunk bele ...
Kérdező!
Pontosítok! A 22# es második mondatával értek egyet.
23vagyok
Miért tanulatlan
Ezt hozza az élet.... Ezért adja fel, ő kitartó
Közgazdász diplomával angol német japán nyelven beszél.
A gyerekkérdés miatt nem. A korral semmi baj nincs, külsővel sem, a képen linkelt nő alapján szerintem tök vonzó lehet.
Az étkezési dolgokról senki nem tehet. Pozitív, hogy nagyon sok időt és energiát szán a másikra, ez pl nagyon tetszik, mert akkor társcentrikus, ez nekem is ugyanígy fontos fordítva.
Igazából ha annyira fontos a gyerek, hogy ezen áll vagy bukik az egész, akkor ezzel kellett volna kezdeni a leírást.(bocs
) :/ Van olyan is, amikor nem lehet gyerek, és akkor a kapcsolatnak is off. De az ilyen kapcsolatban sosem volt igazán őszinte a szeretet, ha a gyerek miatt kuka a férfi. Ott eleve a gyerek volt a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!