Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen veszélyei lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen veszélyei lehetnek annak, ha egy olyan nőnek kezdenék el udvarolni, aki nyíltan boszorkánynak tartja magát?

Figyelt kérdés
Az tény, hogy elég sötét és fura az öltözködési stílusa. Érdekes, hogy az arca finoman kifejezve nem valami szép, sokan azt mondanák rá, hogy csúnya, de olyan hihetetlen mértékű nőiesség és szexuális kisugárzás árad belőle, amekkorát eddig még nem tapasztaltam nő közelében.
2023. aug. 6. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Idiotakkal soha nem jo kezdeni.
2023. aug. 6. 16:53
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Az a veszèlye, hogy túl közeli kapcsolatba kerülsz valami kreténnel.
2023. aug. 6. 17:04
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Akármiben szenved, gyereket ne vállaljatok, nehogy örökölje.
2023. aug. 6. 17:19
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Ne csinalj hulyeseget, ennyit nem er hogy tomkre tedd az eleted
2023. aug. 6. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Farkadat levagja akkor nezhersz..
2023. aug. 6. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem kezdenék ilyennel, mert nem bizti, hogy tiszta az agya...
2023. aug. 6. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

"Engem gyíkká változtatott..."

"De már elmúlt."

2023. aug. 6. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Nemrég hallottam olyan sztorit, hogy egy durván szubkultúrához tartozó nő feldarabolt egy csávót. Sok sikert.
2023. aug. 7. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
60%

Attól függ milyen boszi közösségbe jár. Ha olyanba mint pl. az egyik anonim chat partnerem felesége aki a Nagy ceremóniával lepte meg a férjét akkor inkább menekülj. Ezzel kezdte a chatet hogy én biztos tudom mi az a Nagy Ceremónia. Miközbe én bámultam magam elé hogy mi van??? Honnan tudnám. Én is csak kamilláztam hogy mi az aztán elsírta nekem szegény férje, hogy mindenki előtt szexelt a boszorkány pap pasival a felesége ő az első sorból nézte lesokkolódva. A felesége meglepetésnek szánta. Nem tudta a férj. Hát én mikor ezt elmesélte angol nyelven legszivesebben leléptem volna, de próbáltam felrázni hogy ilyen helyzetbe jobb pakolni és menni neki az volt a válasza hogy dehát nagyon szereti a feleségét. Első ami eszembe jutott Stockholm szindróma és jól be lett manipulálva. De én is nagyon kamilláztam ezen aztán biztattam hogy kérjen segítséget és udvariasan elköszöntem. Szóval nem ilyen nyelvgyakorlásra vágytam mikor angolul tanultam és élesben akartam beszélgetni,chatelni lelkisegély központ lettem hirtelen. Jó a pasi kétségbe volt esve megértem de sokkolt engem is hogy egy kis könnyed chat mint beszélgetni különböző városokról, a másik érdeklődési köréről én meg mély vízbe találtam magam hirtelen hogy hogy mond hogy bölcs legyél mert a másik sokkban van. Necc volt nagyon óvatosan próbáltam bölcsen udvariasan chatelni vele már amennyire tudtam angolul.

Szóval ezt csak azért írtam hogy nem árt tudnod hogy pagán, sötét mágia vagy miféle boszorkány vallást követ a kiszemelted mielőtt bármilyen kapcsolatba is kezdesz. Saját magad érdekében. Ez egy nagyon jó tanács érdemes megfogadni.Az egy dolog milyen az öltözködése a leirásból goth stílusra tippelnék. Az nem mindegy milyen boszi ritust követ.

2023. aug. 7. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!