Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon milyen jellegu storyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon milyen jellegu storyt akar meselni?

Figyelt kérdés
Egy fiu baratom akively jo par honapja szexelunk... Rairtam tegnap hogy raer-e szombaton, mondta hogy nem de a vasarnap jo lehet. Irtam hogy jo akkor legyen ugy, az jo lesz. Mondta hogy vasarnap jonak kell lennie. Erre irtam hogy csak egy otlet. Aztan kuldott egy hanguzentet hogy valami storyt el akar meselni. Kerdeztgettem hogy mi az, meg mirol van szo meg rossz es story. Nem akart semmit megmondani, mondta hogy nyugi, ne legyen ennyire kivancsi majd eloben megtudom. Kerdeztem tole hogy azert ittaludna-e vasarnap. Erre az volt a valasz hogy szivesen ittaludna.... Nem tudott felhivni, elmeselni mert bulizni volt. Aztan este irta hogy ha akarom meg ma atjon, mondtam hogy nem, de ha nemsokara megy haza felhivhat. Vegul irtam neki hogy bocsi be fogok aludni, beszeljunk holnap. Aztan vegul be is aludtam, azert hajnali 2 utan meg irt, hogy ebren vagyok e, aztan ra tiz percre, latta hogy nem es irta, hogy aludjak jol..... Szerintetek kb mirol lehet szo? Eloszor azt hittem baratnoje lett vagy valami, de nem ugy tunik....
2023. aug. 5. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, mi idegen emberek ezt honnan tudjuk? Te ismered a srácot. Amúgy meg bármiről lehet szó.
2023. aug. 5. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Rossz kategória. Fáradj át az ezotériába.
2023. aug. 5. 13:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy belé?
2023. aug. 5. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bele szerelmes, de azert kotodom hozza valamilyen szinten.
2023. aug. 5. 15:01
 5/6 A kérdező kommentje:
De jol erzem, hogy ez valami szamomra rossz dolog lesz?
2023. aug. 5. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen vagy nem.
2023. aug. 6. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!