Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak ha egy lánynak néha csak napok múlva, időnként órák elteltével írtok csak vissza akkor az a lány nem érdekel benneteket?
Figyelt kérdés
Van erre más magyarázat nálatok? Szoktatok ilyennel játszmázni?
Vagy elkönyvelhetem hogy nem érdeklem az illetőt vagy más nő van ilyenkor a dologban?
2023. júl. 30. 19:33
1/8 anonim válasza:
Ha csak napok múlva ír az már elég gáz.
Ha nem ír óránként az még eltűrhető, nem mindenki éli az egész életét a neten.
2/8 anonim válasza:
Magamból indulok ki, de úgy hogy nincs barátnőm:
Van, akinek nincs okostelója, és hasonlója, így később tud (vissza)írni bárkinek is.
4/8 anonim válasza:
2023 van, van mindenkinek mobilja, internete. Aki nem ír vissza napokig, az le sem szar, eltaláltad.
5/8 A kérdező kommentje:
Van mobiltelefonja. Nem ilyen miatt nem ír vissza. De olvastam már itt hogy van aki így játszmázik hogy nem válaszol rögtön. Vagy ugye az van hogy nem érdeklem. Nem is tudom melyik lenne a jobb.
2023. júl. 30. 21:29
6/8 anonim válasza:
Egyik sem jó, és mind a kettő azt jelenti, hogy hagyd a picsába. Aki nem képes normálisan, egyenesen viselkedni attól szaladni kell, időben
7/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen ismerősöm… az elején állandóan megsértődtem rá, ennek hangot is adtam. Ő pedig mindig mondta, hogy ilyen, mert nem tartja a chatet fontosnak. Másnak is sokszor későn válaszolt. Külön kérte, ha fontos, inkább hívjam telefonon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!