Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet ma ismerkedni 30 -...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ma ismerkedni 30 - 40 év között?

Figyelt kérdés

Elvált 31 éves nő vagyok, munkahelyen kívül nem igazán járok sehova sem. Hogyan, hol lehet így ismerkedni? Társkereső nem igazán jött be, de akkor hol?

Ha van aki tetszik, egyszerűen írjak rá a közösségi oldalon? De mit? :D Egyáltalán az nem gáz? Hosszú kapcsolaton vagyok túl, tízen x éve nem ismerkedtem, nem tudom hogy fogjak hozzá…

2023. júl. 28. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"munkahelyen kívül nem igazán járok sehova sem"

Akkor elsőkörben ezen kell változtatni, találni új hobbikat, kiépíteni baráti kört, stb.

"Ha van aki tetszik, egyszerűen írjak rá a közösségi oldalon? De mit? :D Egyáltalán az nem gáz?"

Gáznak nem gáz, de ne lepődj meg, ha a férfiak többsége csak szexet akar majd tőled ilyen esetben.

2023. júl. 28. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tarsasagba kell jarni. Kapcsolatokat epiteni a szamodra szimpatikus emberekkel. Ez azert fontos, mert a jo emberek jo emberekkel veszik korbe magukat, es barmikor betoppanhat egy unokateso, haver, valakinek az ismerose. Mi peldaul tarsasozni szoktunk, random ismerosokkel toltjuk fel a 4-5 fos letszamot. Sok uj ismerosom van csak emiatt, ferfiak es nok is.
2023. júl. 28. 12:34
 3/4 anonim ***** válasza:

"munkahelyen kívül nem igazán járok sehova sem"

Akkor viszont továbbra is társkereső. Több felületen légy jelen, és adj időt a dolognak, nem mindenkinek van akkora mázlija, hogy pár hét, 2-3 hónap alatt összejön a számára megfelelő.

2023. júl. 28. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt lehet itt az oldalon, de nem feltétlen szerencsés.

Másrészt: szakmai konferenciákon, oktatásokon, sportolás közben, rendezvényeken, utazás közben csak úgy leszólítani a másikat.

Harmadrészt: a közösségi oldalas megoldás sem feltétlen rossz, de nem bizti, hogy az a legjobb kinduló pont. Volt már, hogy itt kezdtem el valakivel beszélgetni (barátkozás céljából), és áttértünk a Messengerre - azóta is barátkozós "üzemmódban" vagyunk. (F41)

2023. júl. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!