Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak olyan csinosabb nők akik jószívűek, jólelkűek és összejönnének egy számukra nemileg nem vonzó férfival és kitartanának mellette?
Vagy 2020-as évek a testi vonzalomé teljes mértékben?
Csak gondolkodom incel férfiként mennyi esélyem lenne párkapcsolatra, családalapításra.
11
Senki sem írta, hogy top legyen.
Csak ne legyen elhízva, legye csinos.
Ez már a top?
De ha egyszer te magad sem vagy férfiban "csinos", akkor a nőtől mire fel is várod el?! A csinos nő könnyedén talál számára is vonzó, nem elhízott, jóképű pasit, minek érné be pont egy szánalmas incellel?
Épp eleget nyígnak itt amúgy incelek napi szinten, hogy ők annak ellenére hogy kövérek és/vagy rondák a csinos nőket hajlandóak csak elfogadni.. marha unalmas már.
12
Járok edzeni, nem vagyok elhízva, ha tudni szeretnéd.
Looksmaxoltam.
2020-as évek a testi vonzalomé teljes mértékben
A szaporodási ösztön, mióta világ a világ - nem a 2020-as évek óta - erről szól, nem tudtad? Ez nem befolyásolható. Sajnálatból nem fog megkívánni egy jó csaj. 2070-ben sem.
Vannak. Olyanok akik nem szerelmet keresnek, hanem inkább valamiféle barátságot, segítőt az életben.
Nekem ez nem párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!