Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes elvált 44 éves férfival összejönnél?
Figyelt kérdés
Az előző házasságában 2 gyerek egy kislány 13 éves és kis fiú 10 éves.
A második házasságában egy 5 éves kis fiú van.
A gyerekek felügyeleti joga az anyukájuknál vannak.
2023. ápr. 29. 11:28
1/50 anonim válasza:
Nem. Valoszinuleg felszines alak. 39 evesen lecserelte a korabeli oregecske nejet egy fiatalabbra, aztan az se jott be. Most persze megint gyerektelen, fiatal not keres az eloskodo.
2/50 anonim válasza:
Nem. Akkor sem ha csak 1 gyereke lenne, de három?
3/50 anonim válasza:
Nem. Aki ennyire ész nélkül szanaszét szórja a gcijét, az nekem felelőtlen embernek tűnik.
5/50 anonim válasza:
A gyerek nem lenne akadály, de ebben a helyzetben red flag a két válás és a közös felügyeleti jog hiánya !
6/50 anonim válasza:
Nem. Egy gyerek még talán oké...a körülményektől függ, nekem is van 1. De 3 gyerek 2 nőtől...köszönöm, kizárt.
7/50 anonim válasza:
Ha a gyerekek egy anyától lennének akkor esetleg. De így hogy különböző, nem, semmiképp.
8/50 A kérdező kommentje:
Egy gazdag férfiról van szó.
2023. ápr. 29. 11:48
9/50 anonim válasza:
Akkor se ha milliómos...van nekem is annyi pénzem amennyi kell. És nézhet ki bármilyen jól akkor se.
6os voltam.
10/50 anonim válasza:
8-as: És szerinted ez min változatna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!