Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 gyerekes elvált 44 éves férfival összejönnél?
Az előző házasságában 2 gyerek egy kislány 13 éves és kis fiú 10 éves.
A második házasságában egy 5 éves kis fiú van.
A gyerekek felügyeleti joga az anyukájuknál vannak.
Lehet, hogy összejön vele valaki, vagy nem... ez legyen az ő baja.
Neked tovább kell lépned, és nem foglalkozni ezzel. Valószínüleg nem a te hibádból jött össze a másikkal. Vagy ezt gondolod, hogy te kevés voltál?
Van egy fura mondatod, azt viszont nehéz hova tenni: a gyereket nem bántad meg, így teljes az életed.
Nem tudom milyen státuszban vagy, de ez egy férfinek azt üzeni, hogy bármit tesz, csak második lehet az életedben, soha nem lehet első.. illetve nem lesz soha eléggé fontos.
Igen fiatal voltam nem voltam csóró ! Küldöld kellett, nyelvtutás kellet, nyelvet akartam tanulni amit iskolában sosem tanultam volna meg.
És gyerek kellett nekem, hogy a már neki van, ne az b*aszott gyerekeit neveljem és Igen lett gyerekem akit jobban akartam mindennél.
26 éves elvált nő leszek, van egy szép egészséges gyönyörű gyerekem aki, az életem része, én sem vagyok csóró és 6 év alatt nem szültem sorba a gyerekeket megálltam egynél. Ha már ennyire én rám lett kíváncsi mindenki, pedig semmi köze a kérdéshez. És nem leszek csúnya sárga fogú kövér malac! Xdddddddd
Van vállalkozásom tudok nyelveket ennyi!!!
És ne jöjjön senki a fogalmazásommal, hogy milyen meg, hogy nem bankár vagyok.....
Volt idő amikor boldog voltam vele most nem!!!
Az esélyei érdekeltek, de nekem sokkal több esélyem lesz párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!