Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg a nőnek fel kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a nőnek fel kell ajánlania, hogy fizeti a részét a randin? Amit aztán a férfi nem fogad el.

Figyelt kérdés

Nekem attól randi egy randi, hogy a férfi fizet (első alkalommal). Ha mindenki a sajátját, az nem randi, hanem baráti találkozó. 14 évesen volt az első randim és akkor ezt még nem tudtam, akkor már vettem elő a pénzemet, de a srác fizetett. Azóta is mindig így volt, nekem ez alap. Ha csak barátkoztam valakivel, ők nem fizettek. Egyszer volt egy Tinder randim, ott a srác nem akarta fizetni az én részem, nem is keresett többet, nem jöttem be neki.

Én amúgy mindig megvárom, hogy fizessen, megköszönöm, aztán megy tovább a randi. Nem így kéne csinálni?

Ha meg felajánlom és képes elfogadni akkor gondolom nem akar nálam bevágódni tehát nem jövök be neki...

2023. júl. 26. 10:16
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Én rövid ideig éltem Németországban szintén babysitter jellegű munka miatt (au pair), randiztam egy német sráccal, aki első talira ajándékot hozott nekem meg édességeket.
2023. júl. 26. 12:40
 22/33 anonim ***** válasza:
10%
#13-as vagyok, oke, akkor csak tul liberalis korokben mozgok
2023. júl. 26. 15:00
 23/33 anonim ***** válasza:
93%
#22 ez nem liberalizmus, hanem sóherség xd
2023. júl. 26. 15:14
 24/33 anonim ***** válasza:
87%

Én a hagyományos családmodell híve vagyok, főzök, mosok, takarítok, de basszus fizesse már a randit.

Egyébként van kerestem, meg már kapcsolatban is vagyok.

De ha mindenki a magáét fizeti, akkor ne várjon el gondoskodást.

Nekem tök alap, hogy eléteszem a kaját, ha meleget eszünk, ő meg elviszi lemosni az én autómat is.

2023. júl. 26. 15:51
 25/33 anonim ***** válasza:
19%

a sok élősködő golddigger :D

#megintkiröhög

2023. júl. 26. 15:54
 26/33 anonim ***** válasza:
84%
16-os vagyok. Féleértés ne essék. Ha összejövünk, én is odateszem magam anyagilag másképp. Főzök, sütök ha átjön, olykor befizetem magunkat valami programra, pl ha megbeszéljük, hogy x napon megnézzük y filmet a moziban, akkor megveszem a jegyeket online, azzal már nem tud mit csinálni. Szülinapkor, évfordulókor befizetem magunkat wellnessbe vagy valami faházba, ahova épp vágyunk. De az jól esik és elegáns gesztusnak tartom ha a randin a férfi fizet. Nem a pénzről szól, beülök ebédszünetben sokszor egyedül vagy kollégákkal is kajálni, nem arról van szó, a gesztus, a lovagiasság ami jól esik.
2023. júl. 26. 16:13
 27/33 anonim ***** válasza:
93%
Én első randin nem ajánlom fel, csak ha nem jön be az illető. (Masodikon már igen) Mondjuk nálam első randin kb ilyen jöhet szóba, hogy kávézás stb, semmi étterem es társai. Elég nevetséges lenne, ha egy kávéra nem bírna meghívni.
2023. júl. 26. 17:18
 28/33 anonim ***** válasza:
56%
24 - es vagyok. Aki írta az 500 Ft-os kávét, az automatából issza a benzinkúton? Mert inkább 1500, - az a kávé. De még a futártól sem sajnálok 500,-Ft - ot, ha a pasi tőlem igen, az nem érdekel.
2023. júl. 26. 17:28
 29/33 anonim ***** válasza:
16%

A 'fizessen a pasi' elvet vallok irjak mar le, hogy kell ezt csinalni *.* A #3-as vagyok (asszem), es annyira pofatlannak erzem, de lehet csak nem tudom jol elkepzelni.

Vegeztek, lassan szedelozkodtok, es megall mellettetek a pincer, kerdzei hogy 'közösen vagy egybe?' es itt kell szepen kuksolni? Amig a pasi megtori a csendet es mondja, hogy egybe?

2023. júl. 26. 17:36
 30/33 anonim ***** válasza:
6%
#23 Soherség az, ha a pasival fizetted ki a randit. :D
2023. júl. 26. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!