Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg a nőnek fel kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a nőnek fel kell ajánlania, hogy fizeti a részét a randin? Amit aztán a férfi nem fogad el.

Figyelt kérdés

Nekem attól randi egy randi, hogy a férfi fizet (első alkalommal). Ha mindenki a sajátját, az nem randi, hanem baráti találkozó. 14 évesen volt az első randim és akkor ezt még nem tudtam, akkor már vettem elő a pénzemet, de a srác fizetett. Azóta is mindig így volt, nekem ez alap. Ha csak barátkoztam valakivel, ők nem fizettek. Egyszer volt egy Tinder randim, ott a srác nem akarta fizetni az én részem, nem is keresett többet, nem jöttem be neki.

Én amúgy mindig megvárom, hogy fizessen, megköszönöm, aztán megy tovább a randi. Nem így kéne csinálni?

Ha meg felajánlom és képes elfogadni akkor gondolom nem akar nálam bevágódni tehát nem jövök be neki...

2023. júl. 26. 10:16
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
Ismerkedj inkább külföldiekkel, náluk nem kell ezen agyalni. Fizetnek mindig.
2023. júl. 26. 11:04
 12/33 anonim ***** válasza:
30%
7es én írtam mindig felajànlom és fizetném is erre le lettem pontozva
2023. júl. 26. 11:08
 13/33 anonim ***** válasza:
38%

#11 Nyugat-Europaban elek tiz eve, es itt pont hogy nincsenek mar annyira berogzodve a multszazadi szokasok.

Pasik tologatjak a babakocsit delelott, es termeszetesnek veve felezik a szamlat.

Masik iranyban kulfoldon biztos mashogy van.

2023. júl. 26. 11:10
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
Mindenki máshogy gondolkodik a témában, el kell fogadni, de az a jellemző, hogy lenézik egymást a máshogy gondolókat. Én személy szerint első randira nem szoktam fizetős dolgot tervezni. Megfelelő személyt találni nem mindig könnyű, így még ha mindig csak egy kis összeget is fizet a pasi, a sikertelenségtől függően egy rakat pénzt elkölthet rövid időn belül. Másrészt vannak nők, akik ingyen ételt, italt akarnak. Majd, ha látok potenciált a folytatáshoz és megismerem a másik alapvető személyiségét, akkor dönthetek úgy, hogy a következő randin lesz költés. Egyébként nincs bajom azzal, ha fizetem az ő részét egy bizonyos mértékig, viszont azt hozzátenném, hogy gondolkodásmódtól függetlenül, illem ide vagy oda, ha elvárja a másik a fizetést, az nem szimpatikus számomra. Elvárás, nagy betűvel.
2023. júl. 26. 11:22
 15/33 anonim ***** válasza:
95%

Én meg azt mondom, hogy amelyik pasi egy ötszáz forintos kávén szarozik, azzal nemigen van dolgom. Ez nem pénz, hanem hozzáállás kérdése, egy alap udvariassági gesztus.

13-as, amúgy Angliában élek, angol férjem van (mérnök, és én is az vagyok, ezt csak azért írtam, hogy a jövedelem viszonylag hasonló, a munkahelyen jöttünk össze). Mikor randizni kezdtünk, teljesen természetes volt neki, hogy fizeti a dolgokat, vacsorát is, nem is hagyta, hogy én fizessek. Mindig gáláns volt, most is az, ennyit "a nyugatról".

2023. júl. 26. 11:42
 16/33 anonim ***** válasza:
96%

Én is így működöm. Mindig felajánlom, hogy fizetek(nem is kihegyezve arra, hogy csak a sajátomat), de sokszor lehetőségem se volt rá, mert a férfi rendezi a pultnál mielőtt még hozhatnák a számlát vagy ilyesmi, vagy hallani sem akarnak róla, hogy elővegyem a pénztárcám. Cserébe direkt nem fogyasztok eszetlenül ilyenkor, törekszem rá, hogy ne kerüljek sokba. Ez szerintem első néhány randin így kell működjön.

1-2 férfi volt, aki felezni akart, érdekes, velük voltak gondok alapjáraton. Nem emiatt nem jöttünk össze.

2023. júl. 26. 12:11
 17/33 anonim ***** válasza:
27%
Köszönjétek meg a sok éhenkórász ribizlinek, akik csak akkor keresik a palit, ha éhesek.
2023. júl. 26. 12:13
 18/33 anonim ***** válasza:
96%
#13 én voltam nyugati családoknál babysitter, anyukák nem is dolgoznak vagy csak félmunkaidőben. És voltam már nem kevés külföldivel, sosem fogadták el, hogy fizessek, sőt olyan reflexből nyújtják a kártyát, hogy sokszor időm sincs megkérdezni.
2023. júl. 26. 12:24
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
En azt gondolom, hogy ferfi letemre igy tudom kifejezni a gondoskodasra valo hajlamomat a masik fele. Sokan felajanljak a felezest, de mindig finoman es hatarozottan elutasitom. Kapcsolatban is igy viselkedek, ha minden nap kajalni meg inni jarnank, akkor lehet atgondolnam, de amennyit ilyenre koltunk az meg se kottyan. Most oszinten, meg a haverokat is meghivtam egy korre, amikor ugy alakult, ha 20 evvel korabban nem okozott gondot kifizetni 6-10 sort, akkor miert pont egy randin okozna problemat kifizetni a fogyasztast?
2023. júl. 26. 12:27
 20/33 anonim ***** válasza:
95%

úgy gondolom h az első randit fizesse a férfi

(nálam ez igazából max egy kávé vagy tea)

ha lesz következő már mehet felesbe

bááár volt h én fizettem az elsőn mert azt gondoltam h ha már én hívtam el akkor miért ne - nem lett több mert utólag azt mondta h nem szereti a feminista nőket :D de ott nem akart feszkót

2023. júl. 26. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!