Tudnatok ajanlani elegans ferfi ruhamarkakat?
Bejartam az osszes plazat es ruha boltot ahol nem csak trendi,szines csillogos villogos ruhak vannak,de nem talaltam normalis ruhakat.Olyat keresek mint pl a Fred Perry,sggapparel,Boss stb...
Az ar nem szempont.
Oke azt irtam,hogy az ar nem szempont,de nem vagyok Meszaros :D 1200$ egy puloverert ami meg noi is...
Azert koszi.Ilyenre gondoltam,bar az Armaninak eleg sok olyan termeke van ami eleg hivalkodo.
Na ez a mark&spencer nagyon ott van.Pontosan ilyenekre gondoltam.Ha meg ismersz ehhez hasonlokat ne fogd vissza magad.Add ki magadbol :D
Koszi!
Burberry, Clarks, Desigual, Diesel, Esprit, Fossil, Gap, Geox, Guess, Jack&Jones, Levi's, Next, Pepe Jeans, Pull and Bear, Saxoo London.
PRÉMIUM MÁRKÁK: Emporio Armani, Gant, Lacoste, Banana Republic, Polo Ralph Lauren, Napapijri, Scotch&Soda,
Tommy Hilfiger
SPORTMÁRKÁK: adidas, Asics, Champion, Columbia
Converse, ellesse, New Balance, Nike, Puma, Reebok, Skechers, Under Armour, Vans
A férjem szereti a Gant, Abercrombie & Fitch, Boss, Polo, Esprit holmikat. Középvezető egy multinál, általában business casualt hord - nincs minden nap öltönyben, nyakkendőben, de mindig ingben van, inkább lazább szabású ('félelegáns') nadrággal.
Még pár tipp:
o_o
Ezer koszonet.Egy darabig valogathatok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!