Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi után eltűnni 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi után eltűnni 2 hétre? Visszaírjak?

Figyelt kérdés

2 hete volt egy randim (28/N), 6 óra hosszán keresztül együtt voltunk, nagyon jót beszélgettünk. Felvett autóval (ajtót kinyitotta nekem), majd haza is vitt, nagyon kedves volt.

Rá pár napra elutazott Európán kívül 2 hétre dolgozni. Addig 1 szót sem írt. Értem én, hogy időeltolódás (ott 9 órával vannak előrébb) meg munka, de attól tudott volna írni akármikor.

Egyáltalán nem keresett 2 egész hétig. Ma írt, hogy hogy vagyok…

Írnék neki, találkoznék is vele újra, de nagyon lesz.art 2 egész hétig, ez zavar. Nem akarok vele balhézni emiatt, mert még csak 1x láttuk egymást, nagyon ciki lenne hisztizni bántani miatt is. De zavar.

Ő 36 éves

2023. júl. 23. 18:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
57%
De fel kell fújni, nem normális, hogy két hétig egy sziat se írt! Hiába 9 óra különbség van, akármikor irhatott volna hiszen az üzenetet megkapta volna a kérdező. Itt annyi az egész, hogy eszébe jutott, hogy hazaért, de csak szex miatt, aztán szépen dobná mikor már megunná.
2023. júl. 23. 19:03
 12/32 anonim ***** válasza:
54%

Ez bena dolog, mert akkor elso randit ezutan kellett volna megejteni. Az idoeltolodas nem kifogas, mert vannak atfedesek.

Ha meg hideg fejjel praktikusan gondolta, minek irjon, az se valami biztato.

2023. júl. 23. 19:11
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Jót mond a 10-es.
2023. júl. 23. 19:13
 14/32 anonim ***** válasza:
46%
Én hagynám ezt a dolgot. Két hét sok idő, legalább néha egy üzenetet dobhatott volna, pl hogy jól érezte magát és várja hogy találkozzatok újra, vagy hogy milyen volt a napja, vagy érdeklődhetetett volna a te napodról. Nekem ebből az jönne le hogy egyáltalán nem érdeklem. Ha külföldön volt, ha nem..
2023. júl. 23. 19:14
 15/32 anonim ***** válasza:
44%

Ennek semmi köze az érdeklődéshez. 6 órányi beszélgetés után valaki kvázi idegen. Lehet akármilyen vonzó idegen és lehetek akármilyen kíváncsi is rá, nem fogom a világ másik feléről traktálni a napjaimmal, főleg, ha ezerrel dolgozom.

Ez ráér, ha hazajöttem, és mód van folytatni az ismerkedést, és az továbbra is jól alakul.

Ha ez nem fér bele, akkor így jártunk.

2023. júl. 23. 19:21
 16/32 anonim ***** válasza:
75%

Nem értek egyet azzal, aki azt mondja, nem kell ezt rossz néven venni.

Ez teljesen a te érzékenységedtől, helyzetítéletedtől függ, hogy mit hogyan élsz meg! Jogod van az érzéseidhez, teljesen normális ha neked ez rosszul esik. Szerintem akkor kellene visszaírnod neki, és esélyt adni az ismerkedésre, ha ez neked nem esett volna rosszul.

Az ismerkedés elején a legjobbat adja magából az ember, én legalábbis ezt várom. Ha ő már ilyenkor hanyagol 2 hétre, egyrészt, nem hiszem, hogy annyira kivételesen érdekelnéd, másrészt nem kellene arra számítani, hogy ez máskor jobb lesz.

Szerintem tudod te, hogy mire van igényed, mit vársz egy ismerkedéstől, és az nem ez.

Szerintem keress olyan férfit, akivel amikor ismerkedsz, az neked jó és élvezed.

2023. júl. 23. 19:24
 17/32 anonim ***** válasza:
18%
Hát még csak 1 randi volt, nem tartozik neked elszámolással. Kint meg gondolom a belét kidolgozza...
2023. júl. 23. 20:04
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

akkor is ez egy gusztustalan húzása volt. kár szépíteni.

lesz még több is. majd popcornozunk

2023. júl. 23. 20:06
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

Én ebben a helyzetben nem lennék azért ennyire szigorú. Egy randitok volt, tisztázta, hogy két hétig külföldön lesz munkaügyben. Szerintem azt gondolta, hogy most jegelitek a dolgot, és nem akart zavarni az üzengetéssel, mert úgyis a világ másik felén volt, nem tudtatok volna találkozni, így meg túl nyomulósnak, kétségbeesettnek tűnt volna. Kivárta a két hetet, hazajött, és érdeklőik, hogy lehet-e folytatás, mert már itthon van és van is rá lehetőség, hogy találkozzatok. Szerintem itt nincs szó játszmázásról.

De te beszélgettél vele órákat, kérdező, mi jött le róla neked? Én a helyedben max. szóba hoznám, hogy nem bántam volna, ha néha bejelentkezik, mert így elbizonytalanított a hallgatása. Megjegyzem, ha annyira beszélni szerettél volna vele, te is ráírhattál volna, még a téma is adott lett volna (milyen a hely, hogy viseli az időeltolódást stb.) és akkor most nem kéne ezen vekengeni, hogy ő mekkora bunkó, amiért nem írt neked, de te persze mindent jól csináltál, aki szintén nem írt neki...

2023. júl. 23. 20:14
 20/32 anonim ***** válasza:
58%
És merre volt ez a jóember, netán Kínában? (Ott le van tiltva a google, face, még mentsége lehetett volna, bár az csak 8 órával jár előrébb így nyáron, na meg ott a VeChat).
2023. júl. 23. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!