Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért változott meg velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg velem a lány viselkedése?

Figyelt kérdés

Nagyon jó két hetet töltöttünk együtt. Nagyon jól éreztem Vele magam. Egész 3 hete írogattunk már (messze lakunk egymástól), de az utóbbi pár napban valami megváltozott, nem ír magától. Ma ráírtam, hogy mi a baj édes, miért nem beszélsz, kérlek mondd el. Azt mondta, hogy nincs gond csak nem akart zavarni munkaidőben, mert nem voltam available státuszú. De ez nem lehet probléma érzem, azért mert nem vagyok elérhető, még írhatna és eddigi tudott írni. Illetve nem úgy ír mint szokott, olyan kedvesen, őszintén, mint, aki szívből örül nekem.

Nagyon félek, hogy esetleg lehet, hogy rájött, hogy van barátnőm (bár nem a legjobb a kapcsolatunk)? Miért nem veszekszik velem, ha tudja esetleg, hogy becsaptam? Nagyon megbántam, hogy eddig nem mondtam el az igazat. Nem tudom, hogy mit csináljak. Ti mit tennétek?

2023. júl. 19. 18:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy neki is összejött valaki, azért hanyagol téged.
2023. júl. 19. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem szállj le róla. Tisztességtelen mindkét lánnyal szemben, amit művelsz.

Remélem, a kislánynak közben akad valakije, és lelép tőled.

2023. júl. 19. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kinyílt a szeme,érzi, hogy itt valami nem gömbölyű...
2023. júl. 19. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van barátnőd, nem mindegy?
2023. júl. 19. 19:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

“mi a baj édes, miért nem beszélsz, kérlek mondd el”

Csak engem kapott el a hányinger ettől a stílustól?

2023. júl. 19. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Jah amúgy meg, ha barátnőd van, elég genyó vagy és még neked áll feljebb

Az #5 voltam

2023. júl. 19. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
5 nemcsak téged, nekem is azonnal szemet szúrt az undorító nyalizós stílus. 🤮
2023. júl. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!