Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőként melyik kategóriából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként melyik kategóriából engednél ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

2023. júl. 22. 21:00
A kérdező szavazást indított:
1. nem elég vonzó a pasi (nem elég helyes, sportos, magas, etc)
2. anyagilag nem áll jól, nincs lakása, vagy autója
3. nem épített karriert, alacsony státuszú munkát végez
4. gyereke van (ha ez gond az ismerkedéskor)
5. nem egy településen életek, a távolság több, mint 30 km
6. beszélgetés nem megy gördülékenyen, nem találod elég viccesnek, intelligensnek
7. nem független
41 szavazat
1 2
 1/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nekem csak az 5-ös, sima, azzal nekem gondom egyáltalán nincs. Van kocsija, független, nincs gyereke, anyagilag jól áll, tehát akkor meg tud látogatni. Nekem is van kocsim, anyagilag jól állok, független vagyok, nincs gyerekem, tehát meg tudom látogatni.

Az meg hogy vonzó legyen számomra és gördülékeny legyen a beszélgetés, szerintem meg nagyon alap minden esetben.

2023. júl. 22. 21:05
 2/11 anonim ***** válasza:

Talán a munkájából, ha ez nem jár együtt a kettes ponttal. Ismerek olyat, akinek egyszerű munkája van, de jól keres és tud is bánni a pénzével, nem is utálja a munkáját, tehát nem egy idegroncs, de tény, hogy ilyen kevesebb van, de ebből a felsorolásból egy ilyen ember zavarna a legkevésbé.

A többi majdnem 100%-ban kizáró ok.

2023. júl. 22. 21:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Hú, még egy szempont kimaradt, ami eszembe jutott:

8. Dohányzik.

Erre is lehet szavazni kommentben.

Köszi amúgy a válaszokat! :)

2023. júl. 22. 21:19
 4/11 anonim ***** válasza:

1. ha nem vonz egy pasi, mi a túrónak ismerkedjek vele?

Azt meg pont én döntöm el, hogy mit tartok vonzónak - a magas testalkatot pont nem.

2. ha nem úszik az adósságokban és igényes magára meg a környezetére, akkor nem baj, hogy nem gazdag, később is még összeszedheti magát. Ugyanígy, ha egy gazdag pasival ismerkedem, az is később elveszítheti az összes pénzét, pláne ha van valami függősége, szenvedélye.

3. hát, bankárokkal, cégvezetőkkel, parlamenti képviselőkkel nem nagyon szándékozom ismerkedni, de mondjuk egy takarítóval vagy futárral se nagyon tudnék mit kezdeni.

4. nem zavar, ha van neki

5. nem zavar

6. sajnos ez elég gyorsan kuka utca lesz

7. haha :D miért randizik, ha van valakije? Hozzám max egy pofonért jöhet :D

2023. júl. 22. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy kérdés, ami a szar fele visz. Kis engedményeket a párkapcsihoz léccilécci. Ezeket is gyűjteni fogom.
2023. júl. 22. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:

A 4,5 egyáltalán nem probléma, több, mint napi 30 km-t ingázom. Ha mondjuk 100-150 km-ről beszélünk, akkor az elgondolkodtató, de inkább időben kellett volna meghatározni.

A 2-es nem probléma, ha normális munkája van, akar előrehaladni stb. (Pl. van egy phd-ja és kutató).

Az 1,6-tól ideiglenesen barátzónába kerül. Aztán onnan vagy pár év alatt megszokom, és átlagosnak fogom látni, vagy nem.

2023. júl. 22. 22:05
 7/11 anonim ***** válasza:

1.ből engedek.

Eddig se gyönyörű tökéletes ferfiakkal kezdtem. Nem érdekel, ha nem elég magas.

Az 5.ből én csak azért nem, mert nem tudok vezetni. Ha a férfit nem zavarja és ő enged ebből, hogy utaznia kell, akkor oké.

2023. júl. 22. 22:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Az 5 abszolut nem gond, a 2 viszont azert igen, mert hozzam a 40+ való, akiktől ennél már többet várok el. Nyilvan egy huszonevesnel ez még nem olyan baj

Es a dohanyzas is kizart, mert en se dohanyzom.

2023. júl. 22. 22:34
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

A dohányzás nálam alapvetően kizárt.

A távolság is, mert ha nem lakik a városban, ahol én, akkor hogyan lesz?!

A gyerek sem jó, az nem kell. Nem akarok örök második (inkább harmadik, a gyerek anyja után) maradni.

Én leginkább a karrier-munka-kereset amiből engedek, mert nem érdekel milyen karrierje van/nincs, ameddig nem munkanélküli és el tudja tartani magát.

2023. júl. 22. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
47%

1es!

Az összes többi instant kizáró ok!

2023. júl. 22. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!