Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttátok hogy lett egy új Ismerkedés/Társkeresés kategória? Ki fogja használni?
Figyelt kérdés
2020. máj. 12. 12:49
1/17 anonim válasza:
Köszi, hogy szóltál, megyek oda (is) mozizni.:D
2/17 anonim válasza:
Hol találom? Még most kezdem szokni ezeket az újításokat. Bár 80% ban szerintem férfiak lesznek csak,a maradék 20% meg csak trolkodni fog .
3/17 A kérdező kommentje:
Hát az "i" betűnél a Főkategóriák alatt :)
2020. máj. 12. 12:58
4/17 anonim válasza:
Elnézve a "remek" újításokat, pontosan annyian maradnak itt, mint anno a májvippen a megújulásuk után :D
5/17 anonim válasza:
Biztosan nem fogom használni, de örülök neki, mert így hátha kevesebb üzenetet kapok, ha válaszolok bármelyik kategóriában.
6/17 anonim válasza:
Remélem édesmézesék mostmár ott fognak tömörülni. Én nem tudom használni fogom e még, jó lenne valakivel Portal 2-őzni coopban, de túl szégyenlős vagyok a voice chathez :(
7/17 anonim válasza:
6.
Portal 2 "rulez". Főleg glados beszólásai és "humora":
"Sailing through the air majestically. Like an eagle...piloting a blimp"
De hidd el Édesmézesék nem fognak ottmaradni.
8/17 anonim válasza:
7: Biztos, még nem próbáltam ki. 100+ játékom van jelenleg Steamen, annak kb. a negyedét ha kijátszottam eddig. Nem tudom már mire költeni a pénzem az a baj.
9/17 anonim válasza:
"Nem tudom már mire költeni a pénzem az a baj."
Seems legit.
10/17 anonim válasza:
Jajj ne, Edricus a gyakoriról nem hisz nekem. Mi lesz most :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!