Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy valaki túl van már az exén?

Figyelt kérdés
2023. júl. 21. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Például, hogy nem beszél folyton róla, vagy ha mond is bármit, teljesen semleges hangnemben teszi azt.
2023. júl. 21. 17:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlegeti gyakran előtted, nem hasonlítja veled össze. Ha beszél is róla nem szomorú, nem gyűlölködő, mérges a hangsúlya, sem az arca, hanem elkönyveli, hogy vége, de túl van rajta és mindezek mellett neked mutatja ki, hogy tetszel neki nagyon kívül-belül, szerelmes beléd.
2023. júl. 21. 17:42
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én sem beszélni, sem pedig hallani nem akarok az exekről egy kapcsolatban. Semmi jó nem származik abból, ha ezekről beszélünk szerintem.
2023. júl. 21. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó, pedig azért ha az ember már mondjuk 30 is elmúlt, óhatatlan, hogy ne lett volna több kapcsolata.

Szerintem nem gáz, ha szóba kerül a dolog, felnőtt embereknek helyen kell tudni kezelniük ezt is.

2023. júl. 21. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Enyém nagyon néha megemlíti, de nem úgy, hogy vele ilyen olyan volt, hanem pl. ott jártak azon a helyen és annyiban marad, ha haverral járt amott, akkor őt hozza fel, ilyen esetekben szerintem nincs mitől tartani.
2023. júl. 21. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokat emlegeti, nosztalgiázik, az nincs túl rajta.
2023. júl. 21. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!