Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne ezt megoldani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt megoldani? Nem korai ezek kérni?

Figyelt kérdés
Juni 28-án meg ismertem egy 26éves lányt. Juli 13-án talákoztunk. Minden szép és jó. Viszont én örülnék ha lenne jó reggelt jó éjszakát üzik amik nem nagyon vannak. Eddig csak én irogattam ezeket neki. Azért nekem tőle ezek jól esnének. Mivel más városban lakunk és kérdezte lenne e kedvem elmenni hozzá. Én arra gondoltam h többet együtt tudjunk lenni ott aludnék nála. De ezt az ötletet még nem hoztam fel neki ne h az legyen h korai. Nem tudom mit és h csináljak. Megbántani nyomolusnak nem akarok tünni.
2023. júl. 16. 09:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Miért kell letámadni azt aki tanácsot kér ? Amugy meg pont 4ezer mert meg néztem ha már csak kötekedni tudtok. És nem vagyok olyan mint itt a többsége h szexre megyek. Több időt tudnánk együtt tőlteni. Szerintem ebben semmi rossz nincs. Kontrét kérdést is meg írtam.

És aki a továbbiakban kötekszik tiltattom!!!!

2023. júl. 16. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért nem veszel ki egy szobát? Megkérdezni megkérdezheted, aztán majd eldönti. Bár én 1 tali után nemet mondanék még.
2023. júl. 16. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Na most itt neked azt az utat havi 2x illene kiperkálni. Ha ez nem fér bele, tényleg nem kéne belekezdeni, hanem inkább az anyagiakat kéne rendbe hozni
2023. júl. 16. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!