Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megoldani? Nem korai ezek kérni?
Jól értem, egyszer találkoztatok? Csók, valami volt? Ismerkedésként, vagy már kapcsolatként tekintetek egymásra?
A jó reggelt, jó estét üzik nekem sablonosak, fárasztóak lennének. Persze, ha olyan kontextus van, akkor mondjuk, írjuk egymásnak, de kb. ilyen kötelező jelleggel bejelentkezni a másiknál napszakonként, én eret vágnék:-)
"kérdezte lenne e kedvem elmenni hozzá." - Mondj igent, és menj el, és örülj, hogy hívott és találkozhattok.
"Én arra gondoltam h többet együtt tudjunk lenni ott aludnék nála." - Ne akarj rögtön többet. Még csak ismerkedtek, türelem.
Talin egyből szorosan megőlelt.
Volt csók. Már kapcsolatként. Sőt már írta h szeret meg hiányzom neki.
Anyagilag most nem állok úgy h le menjek hozzá. Meg nekem van gyerekem szoval miadta se tudok úgy ugrálgatni.Agusztusban gondoltam erre a több napot együtt lenni dologra. Reggeli meg esti köszönés miért érvágás?
De addig nem is fogtok találkozni, vagy ő megy hozzád? Hogy lesz így valóban kapcsolat, ha neked nincs mindig pénzed utazni?
Válaszoltam már, hogy nekem miért lenne érvágás, a hölgyet meg nem ismerem, hogy neki is az lenne-e.
Mikor épp kitud menni a másikhoz.
Ezt megoldanánk. Most is fel kinálta h kifizeti menjek de nem merek ezzel élni. Persze én is kifizetném neki ha ugy lenne. Ő Kecskeméti én Bp szoval nem nagy távolság szerintem.
Pénzben nem tudom mennyi lehet kb 4ezer. Szoval talik azokat megoldanánk vala h.
Anyagilag most nem állok úgy h le menjek hozzá.
Pénzben nem tudom mennyi lehet kb 4ezer.
Még utána sem néztél, hogy mennyi, de előre mondod, hogy nincs rá pénzed? Fél útra sincs?
Sok kifogás, nem akarás, nyögés, így ebből nem lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!