Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapest,Népsziget jó ötlet randihelyszínnek?
Figyelt kérdés
Margitszigetet elcsépeltnek tartom, jó lenne valami más.2023. júl. 13. 18:32
1/9 anonim válasza:
Inkább Csepel sziget, az változatos lesz 😃
2/9 anonim válasza:
A legjobb! Régebben ott futottak a kopaszok, a késes cigányok és a stricik és talán még Fradi meccs is volt.
3/9 anonim válasza:
Mármint Népliget, bocs rosszul olvastam.
4/9 anonim válasza:
Én randiztam ott, nekem tetszett anno.
5/9 anonim válasza:
Járda-szigeteki túra a legeslegjobb!
6/9 anonim válasza:
Bármilyen nyugis park vagy tér a legjobb.
7/9 anonim válasza:
Tökéletes randi helyszín, sok randizó párt látni ott. Meg is lehet inni valamit, de lehet csak sétálni, fűben ülni vagy egy bárban is akár, kecskét etetni vagy csak nézni a Dunát.
8/9 anonim válasza:
A Nepsziget szep hely,de nappal is elhagyatott. Ha no vagy,ne menj oda .
Margitszigeten legalbb sokan vannak ejjel is es kamerazott a futouton.
9/9 anonim válasza:
Találkozzatok félúton, és ha van kedvetek, menjetek oda együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!