Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túl sokat várok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl sokat várok el? Számomra ez tök kiábrándító volt.

Figyelt kérdés

Első randim volt egy férfival, elmentünk egy közepesen elegáns helyre, amit ő választott. Tetszett a hely, az ételek, a hangulat és az árak is elég reálisak voltak szerintem. Megvacsoráztunk, jót beszélgettünk, nagyon szimpatikus lett a férfi, volt egy kis kéz simogatás, ez-az is. Majd megbeszéltük, hogy mennünk kell haza, mert ma ugye munkanap van és pihennünk kell. Kérte a számlát, és megkérdezte a pincért, hogy szét lehet-e szedni fogyasztás szerint. Eléggé meglepődtem. Nem várom el a férfitól, hogy ő fizesse a vacsorámat, teljesen belefér, hogy a saját fogyasztásomat én fizetem. Viszont ezt mindenképpen illik tisztázni az elején. És itt jön, hogy lehet nagyok az elvárásaim, de szerintem ezt a kérdést a férfinak illik feltennie, mivel szerintem alapvetően az van a köztudatban, hogy a férfi állja az első randit. És akikkel, nőtársakkal, én beszéltem, ők is ezt mondták. Így szerintem tiszteletlenség nem direktben tőlem megkérdezni.

Megbeszéltünk második randit, és úgy gondolom ennyi miatt nem érdemli azt, hogy leépítsem, de a következő randin ezt mindenképp szeretném megbeszélni vele. Csak nem tudom, hogy én tegyem fel a kérdést annak a randinak a fizetésével kapcsolatban, vagy mondjam el, hogy nekem ez rosszul esett? Nem vagyok igazán tapasztalt, nagyjából 10 első randin voltam, és ebből 3 férfival kapcsolat lett. Mit gondoltok? Nagyon köszönöm a segítséget! 24N

2023. júl. 13. 12:18
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
93%

Még egy esélyt en nem adnák az biztos

Nem eleg motivált a kapcsolatra. Ez több mindent elárul a hozzáállásáról

2023. júl. 13. 14:57
 32/49 anonim ***** válasza:
89%

Azért olvastátok a kérdező 16. hozzászólását? Nem netes randi volt, hanem egy rendezvényen találkoztak, a pasi vendég volt, a kérdező pedig egy céget képviselt. Jól elbeszélgettek, névkártyát kért a pasi, és pár nap múlva ráírt, hogy randira szeretné hívni. Tehát a pasi kerete meg, a pasi hívta randira, a pasi választotta az éttermet.

Így azért már főleg nem egy állásinterjúszerű Tinder randi, szóval kérdező, nem vártál el sokat, amit elvártál, az ALAP lett volna.

Nálam nem lenne több randi, de te tudod.

2023. júl. 13. 15:08
 33/49 anonim ***** válasza:
100%
16. Ez viszont tényleg az a típusú randi amit ha nem fizet a meghívó fél, főleg ha ő a férfi, akkor nem szabad második randit megkockáztatni! Ha ő hívott meg akkor neki kellett volna fizetnie a randit, neked nyilván szimpatikus lett volna a következő randira őt visszahívni, de ezt az első randit így mindenképpen 100 százalékig a meghívó félnek kellett volna kifizetni. a Hülye vagy ha még randizol vele.
2023. júl. 13. 15:17
 34/49 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de nem vagy normális, ha ezek után még elmész vele második randira is. Ez egy akkora illemtani hiba, hogy egyszerűen elmenne a kedvem, hiszen alapvető illemet és normát nem én akarok felnőtt férfinak megtanítani. Tanították volna meg a szülei. Ilyen viselkedéssel mindenhol beégeti magát, munkahelyen, üzleti életben, baráti társaságban. Sajnos vannak nők, mint pl. te is, aki meg ráhagyja az ilyet, nem szól neki, hanem itt kérdez és még második randira is elmegy vele.

Ezért van ennyi tuskó, mert elnézzük nekik. Lehetne neked is több önbecsülésed.

2023. júl. 13. 15:33
 35/49 anonim ***** válasza:
1%

Remélem kérdező kiadtad az útját, mert úgy tűnik a népakarat ezt dobta. A sok frusztrált gyakoris illemszakértő szerint elviselhetetlen amit szegény ember tett.

Pedig hát úriemberként elhívott, nem csak amolyan tinder randiról szedett össze, de a saját fizetés a mai világban már elképzelhetetlen.

Talán az utánad következő nő jobban értékeli majd az igazi fontos tulajdonságokat.

2023. júl. 13. 16:33
 36/49 anonim ***** válasza:
89%

Szia Incel :D

Mivel még életedben nem voltál párkapcsolatban, elmondanám, hogy úgy szokott lenni, hogy első randin a férfi fizet, mivel ő hívta el a nőt, utána meg már a nő is szokott, saját részét, párja részét is, van, hogy a férfi fizet megint mindent az egyik randijukon, aztán közös kassza lesz, stb.

Attól még, hogy neked fáj 10k-t egy jó nő vacsijára fizetni, szerencsére sok férfi még tudja, hogy neki kell állnia a számlát legelőször. Bár tuti te is fizetnél, csak senki rád sem néz :D

2023. júl. 13. 16:40
 37/49 anonim ***** válasza:
26%

A kérdező ugyancsak kétségbe lehet esve, ha ezen a pasin még gondolkodik.

Úgy latszik nincsenek opciói.

Vagy túlsúlyos es úgy érzi neki jobb nem jár

Legközelebb mar a pasi konszumációját is fizeti

2023. júl. 13. 16:40
 38/49 anonim ***** válasza:
72%
Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, túlsúlyos nőknek is van párjuk, és hiába próbálkozol komplexusokat okozni bennük, sok férfi szereti a plusz kilókat :) És te is szeretnéd, csak neked még a 150 kilós Marika is nemet mondana
2023. júl. 13. 16:51
 39/49 anonim ***** válasza:
4%

Ha nem akarsz kolteni,ort ajol bevalt seta meg park.

Egy jobban kinezo korban veled hasonlo pasi nem szokta fizetni a szamlat a no helyett.

N

2023. júl. 14. 07:01
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
De, minden értelmes férfi fizet első randin a nő helyett.
2023. júl. 14. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!