Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túl sokat várok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl sokat várok el? Számomra ez tök kiábrándító volt.

Figyelt kérdés

Első randim volt egy férfival, elmentünk egy közepesen elegáns helyre, amit ő választott. Tetszett a hely, az ételek, a hangulat és az árak is elég reálisak voltak szerintem. Megvacsoráztunk, jót beszélgettünk, nagyon szimpatikus lett a férfi, volt egy kis kéz simogatás, ez-az is. Majd megbeszéltük, hogy mennünk kell haza, mert ma ugye munkanap van és pihennünk kell. Kérte a számlát, és megkérdezte a pincért, hogy szét lehet-e szedni fogyasztás szerint. Eléggé meglepődtem. Nem várom el a férfitól, hogy ő fizesse a vacsorámat, teljesen belefér, hogy a saját fogyasztásomat én fizetem. Viszont ezt mindenképpen illik tisztázni az elején. És itt jön, hogy lehet nagyok az elvárásaim, de szerintem ezt a kérdést a férfinak illik feltennie, mivel szerintem alapvetően az van a köztudatban, hogy a férfi állja az első randit. És akikkel, nőtársakkal, én beszéltem, ők is ezt mondták. Így szerintem tiszteletlenség nem direktben tőlem megkérdezni.

Megbeszéltünk második randit, és úgy gondolom ennyi miatt nem érdemli azt, hogy leépítsem, de a következő randin ezt mindenképp szeretném megbeszélni vele. Csak nem tudom, hogy én tegyem fel a kérdést annak a randinak a fizetésével kapcsolatban, vagy mondjam el, hogy nekem ez rosszul esett? Nem vagyok igazán tapasztalt, nagyjából 10 első randin voltam, és ebből 3 férfival kapcsolat lett. Mit gondoltok? Nagyon köszönöm a segítséget! 24N

2023. júl. 13. 12:18
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
34%

Igen illett volna megkérdeznie.!!

De en első randin szeretem magam fizetni a fogyasztasom.

Ki tudja lesz e folytatás, és a mai arak mellett nem lehet senkitől sem elvarni,hogy a ferfi fizessen mindent !

Ki tudja azon a héten neki mennyi első randija lesz🤣🤣🤣 csődbe menne.

2023. júl. 13. 12:46
 12/49 anonim ***** válasza:
79%

Sajnálom, de egy férfi két esetben nem fizet csak:

Vagy nem tudja, hogy így kell, mert életében nem randizott még, vagy nem jöttél be neki és akkora spúr, hogy azt az 5 ezret sem akarja rád szánni, mert neki ez sikertelen randi volt.

2023. júl. 13. 12:46
 13/49 anonim ***** válasza:
28%

Csak az számít, hogy szimpi volt és akarsz vele még találkozni.

Kérdezd meg, hogy a "másodikat is külön fizetjük?" és akkor nincs meglepetés.

Kár elemezni, hogy mit kellett volna, hogy illett volna, mert mindenkinél más az elvárt szokás.

Ha összejössz vele, akkor úgyis megismeritek egymás szokásait, ki mit szeret, mit nem szeret, majd csiszolódtok.

Egy ilyen apróság miatt most még ne agyalj.

Sok sikert!

2023. júl. 13. 13:13
 14/49 anonim ***** válasza:
85%

Nekem ez kiábrándító lenne.

Nem vagyok anyagias, nem azért. Mindig kompenzálom a meghívást, talán túlzottan is. Ragaszkodom legközelebb hozzá, hogy én hívom meg vagy bármi.

De ez, hogy meghív, első randi, tipi-tapi, minden szupi. Majd jelzi a végén a pincérnek, hogy külön hozza a számlát, ez borzasztó férfiatlan. Akkor hívjon meg inkább egy kávéra, ha arra telik. De most gondold el ha legközelebb valami fullos helyre hív meg 60 000es számlával, aztán oda tolja, hogy ennyi a részed... ne mááár.

2023. júl. 13. 13:19
 15/49 anonim ***** válasza:
86%

Engem csak az zavarna az egészben, hogy nélkülem választotta ki a helyet, de fizetnem kell. Szeretem első randin fizetni a fogyasztásom, a többin mehet felváltva, de ha fizetek, tudjam már, hova megyek.

Nekem ez azt jelenti, hogy nem gondol a másikra, nem gondol bele a dolgokba.

2023. júl. 13. 13:22
 16/49 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy első randin belefér a tiszteletlenség, viszont szeretnék annak esélyt adni, hogy csak hibázott, és ezt ő is tudja és nem lesz több ilyen. A 2. randi után szeretnék ítélni a “sorsáról”, hogy így mondjam.

Nem netes társkereső, hanem egy rendezvényen találkoztunk ahol én az egyik szponzor céget képviseltem, ő pedig vendég volt. Viszonylag jót beszélgettünk, és kért egy névjegy kártyát tőlem, mert nagyon szimpatikus vagyok neki. A rendezvény után azt hiszem két-három nappal írt nekem egy sms-t hogy nagyon szimpatikus voltam neki, és szeretne randira hívni. Gondoltam egye fene és leegyeztettük a dolgot, de akkor gondoltam, hogy elmegyek, aztán lesz ami lesz, idén leginkább a munkára fókuszáltam, és nem randiztam, ami miatt a barátaim már kicsit nyaggattak is. Ez lett az első randink amit most itt leírtam. Ez történt.

2023. júl. 13. 13:28
 17/49 A kérdező kommentje:
(A névjegykártyát nem szándékosan írtam külön, bicsánat)
2023. júl. 13. 13:31
 18/49 anonim ***** válasza:
31%
Az amit mondasz egy idealis vilagban teljesen megallja a helyét. De manapság amikor mar nem csak 1-2x randizik valaki mire megtalaljak a parjat hanem 10-20x alkalmakkor, plane ugy h van egy reteg aki unalombol jar randizni vagy az ingyen kajaért. (neked is latod 10 volt es ha ebbol 3bol lett is valami sok embernek akar 30-40 is lehet ez es meg lehet akkor se on ossze semmi se,es ha 40x fizetsz ki valakinek egy vacsit azert mar egy csomo ember akar heteket honapokat is dolgozhat). Nem varhato el se noi se ferfi reszrol h o fizessen mindig mindent. Korrekt h magad reszet problema nelkul kifizeted, de sajnos nem ez a jellemzo es a legtobb ember akar penz nelkul is elmegy randira sot bolondabb országokban mint amerika egyes nok azt is elvarjak h egy randin a gyerekeik kajajat is a pasi fizesse. (ne kerdezd h kerul a randira a no gyereke vagy h milyen alapon gondolja azta a no h ezt a pasi kifogja fizetni). Eddig en is mindig mindent is kifizetettem ha volt valaki képben, de ha ujra randi kepes lennek biztos nem allnek mar mindent én plane elso randinkon.
2023. júl. 13. 13:32
 19/49 anonim ***** válasza:
89%

"Nem varhato el se noi se ferfi reszrol h o fizessen mindig mindent."

Na de az elvárható, hogy akkor kérdezzen meg, hova menjünk.

2023. júl. 13. 13:35
 20/49 anonim ***** válasza:
14%
18-cal értek egyet. 100 egyéb lehetőség van, hogy tiszteletlen legyen, de szerintem az osztott fizetés az nem tiszteletlenség.
2023. júl. 13. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!