Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek túl sokat várok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl sokat várok el? Számomra ez tök kiábrándító volt.

Figyelt kérdés

Első randim volt egy férfival, elmentünk egy közepesen elegáns helyre, amit ő választott. Tetszett a hely, az ételek, a hangulat és az árak is elég reálisak voltak szerintem. Megvacsoráztunk, jót beszélgettünk, nagyon szimpatikus lett a férfi, volt egy kis kéz simogatás, ez-az is. Majd megbeszéltük, hogy mennünk kell haza, mert ma ugye munkanap van és pihennünk kell. Kérte a számlát, és megkérdezte a pincért, hogy szét lehet-e szedni fogyasztás szerint. Eléggé meglepődtem. Nem várom el a férfitól, hogy ő fizesse a vacsorámat, teljesen belefér, hogy a saját fogyasztásomat én fizetem. Viszont ezt mindenképpen illik tisztázni az elején. És itt jön, hogy lehet nagyok az elvárásaim, de szerintem ezt a kérdést a férfinak illik feltennie, mivel szerintem alapvetően az van a köztudatban, hogy a férfi állja az első randit. És akikkel, nőtársakkal, én beszéltem, ők is ezt mondták. Így szerintem tiszteletlenség nem direktben tőlem megkérdezni.

Megbeszéltünk második randit, és úgy gondolom ennyi miatt nem érdemli azt, hogy leépítsem, de a következő randin ezt mindenképp szeretném megbeszélni vele. Csak nem tudom, hogy én tegyem fel a kérdést annak a randinak a fizetésével kapcsolatban, vagy mondjam el, hogy nekem ez rosszul esett? Nem vagyok igazán tapasztalt, nagyjából 10 első randin voltam, és ebből 3 férfival kapcsolat lett. Mit gondoltok? Nagyon köszönöm a segítséget! 24N

2023. júl. 13. 12:18
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
84%

Az osztott fizetés nem tiszteletlenség, HA TUDOM, KB MENNYIT KELL KÖLTENEM. Barátokkal sem csinálnék olyat, hogy csak elviszem őket valahova, és fizessenek.

Tiszteletlen a csávó, csak nem a fizetési mód miatt.

2023. júl. 13. 13:42
 22/49 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem tudom. Én már régen randiztam, mert régóta kapcsolatban élek. De annó még a férfinak futotta egy vacsira ha már meghívott valahova. 😀
2023. júl. 13. 13:49
 23/49 anonim ***** válasza:
86%
Futnia kéne igen :D Nekem egyszer nem akartak fizetni, nem is lett második randi, és az csak egy üveg kóla volt
2023. júl. 13. 13:51
 24/49 A kérdező kommentje:
Úristen, azért egy kólát igazán ki lehetett volna fizetni… Itt egy vacsoráról volt szó, szóval valami 10.000 körül volt, most nem emlékszem a pontos összegre, de egy kiadós főétel, egy pohár bor és egy limonádé, én ennyit fogyasztottam.
2023. júl. 13. 14:01
 25/49 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj kérdező ezt illet volna a férfinak állnia maradjunk annyiban. Ha nem akart volna pénzt ölni a randiba, miért nem mondta menjetek sétálni parkba stb. Miért kellett étterembe menni? Ráadásul még ő is választotta. Nekem a pofám leszakadt volna ha velem fizetteti ki a fogyasztásomat.
2023. júl. 13. 14:06
 26/49 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt olyan, hogy elhívott a férfi randizni, vacsizni mentünk.

Ilyenkor direkt a legolcsóbb kaják közül választok, nem kérek desszertet, alkoholt stb, hogy ne kerüljek sokba neki ha már ő fizet-gondoltam én.

Ettem valami egyszrűt és egy üveg üdítőt ittam. Ő evett levest, valami drága steak-et, legurított több üdítőt közben. Több mint a duplájáért fogyasztott mint én.

Majd kihozták a számlát, nem kérte külön. De mikor elment a pincér, odaszólt nekem, hogy na akkor ez ennyi, odaadod a felét? 😂

Nem vagyok kicsinyes, kifizettem neki szó nélkül, de több randi nem volt. Ő meg bombázott üzikkel, hogy mi bajom mikor olyan jó randi volt 😂

2023. júl. 13. 14:10
 27/49 anonim ***** válasza:
85%
De miért kéne a felét? Én mikor azt mondom, állom a felét, nem 50-50-re gondolok, hanem az "én felemre".
2023. júl. 13. 14:12
 28/49 anonim ***** válasza:
85%
Jézusom 26os mi a f.asz :D
2023. júl. 13. 14:41
 29/49 anonim ***** válasza:
88%

Nekem ez így nem férne bele. Ha felezgetni akar, akkor azt közölje még a randi előtt és akkor közösen válasszátok ki a helyet is, ami mindkettőtök pénztárcájához mérten optimális. De ez így ebben a formában nagyon gáz.

Alapból sem vagyok annak a híve, hogy már első randin is felezgessenek a felek, de a kommunikáció teljes hiánya az egyenesen elfogadhatatlan lenne a számomra.

2023. júl. 13. 14:47
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő választja a helyet es ő hív meg , akkor ő fizet ... ez ilyen egyszerű

Erről ennyit

2023. júl. 13. 14:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!