Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van közöttetek olyan, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közöttetek olyan, akiknek bevált a Tinder/Bumble?

Figyelt kérdés

Korábban mindkettőt letöltöttem, és a Bumble egy fokkal jobban bevált, de úgy tűnik az is teljesen haszontalan.

Korábban eléggé idegenkedtem ezektől és a mai napig furának tartom az ottani ismerkedést, de most már jó ideje, hogy egyedül vagyok és gondoltam miért ne.

Naiv módon el is hittem, hogy csak sikerült találnom egy aranyos srácot, de nem valószínű, hogy lesz belőle akár egy találkozó is. Szóval nem tudom, hogy csak én vagyok e ennyire szerencsétlen, miközben ott is ugyanúgy lehet ismerkedni, vagy az ottani kapcsolatok tényleg “behalnak”.

2023. júl. 12. 05:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj, hogy mi ugyanezt mondjuk rólatok. És mint írtam korábban, én ha próbálok sem tudok beszélgetni.
2023. júl. 12. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:
14%

Kérdező:

Hány éves vagy?

Mi a problémád pontosan? Mert ha nőként gondod van az online társkereséssel, az kissé furcsa.

Azt írtad elhal a beszélgetés, vagy egyoldalú. Miközben te meg lelkesen írogatnál. Nos, ha egyoldalú, ere a magyarázat egyszerű: nem érdekled annyira...

Miért nem? Azért, mert valószínűleg nem azokat jelölöd, aki szintben hozzád passzolna, hanem olyat, akinek van sok opciója, meg jobb dolga mint a teljes figyelmét és idejét neked szentelni. Ha érdekled a férfi, hidd el figyelne rád, és aktívan beszélgetne. De amiket írtál annak alapján csak egy vagy a sok közül, néha dob egy csontot, és ha majd éppen úgy vagy, akkor lehet egy dugásra jó leszel, aztán ghostol.

Rengeteg normális férfi van, aki normális kapcsolatot szeretne. Add lejjebb az elvárásaid, ne csak a tökéleteseket jelöld.

2023. júl. 16. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!