Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kétértelműen beszél a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétértelműen beszél a férfi tapasztalatokra lennék kiváncsi volt e valaki hasonló helyzetben?vagy mit gondoltok erről ?

Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg röviden van a szomszéd férfi aki a párom barátja is egyben és ha át megyünk hozzájuk hozzam mindig kétértelműen burkoltan beszél célozgat pl múltkor beszéltünk messengeren általános dologról pár szót és én meg dicsértem kedvesét írtam neki de arra mar nem válaszolt olyan érzésem volt mikor valaki nem mer úgy írni jól éreztem ugyan is most jön a lényeg hogy át mentünk hozzájuk és párom nyomkodta a telefont én jég vicc ből mondtam neki kinek ir nőnek erre fel meg szólal a szomszéd erejesen mérgesen hogy jajj náluk nincs ilyen meg hogy ő nem tud írni meg egy rohadt SMS-t se anélkül hogy a nője ne tudjon róla és ez furcsa és furcsa érzésem lett hogy Ez célzás lett volna a múltkori ra ?meg a nője el szolta magát hogy be jöttek volna oda ahol dolgoztam a párja mondta hogy jöjjenek be csak a csaj mondta hogy nem akartak zavarni

#szerelem #vonzalom #Kétértelmű beszéd
2023. júl. 10. 10:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fú, ez nagyon zavaros. Javaslom a vesszők használatát.
2023. júl. 10. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Engedd el.

Én is ezen agyalok a 66 éves párommal kapcsolatban.

2023. júl. 10. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

"Kétértelműen beszél"

Vedd szó szerint, amit mond, egyértelmű, nem? Azt mondja, amit közölni akar.

Ha valamit nem értesz, kérdezz rá. Nem mindenki tud és akar 20 felé gondolkozni ée variálni. Túlságosan ráérsz, hogy ez köt le, vagy tetszik a szomszéd és megerősítést keresel a semmiben?

2023. júl. 10. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg nézném ki az a bátor aki be ismerné a haverja előtt hogy tetszik a barátnője
2023. júl. 10. 11:42
 5/8 A kérdező kommentje:
A körülményeket nem is tudod akkor miért írod le egyből
2023. júl. 10. 11:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy ő kétértelműen ír, de te meg érthetetlenül.

Teljes zagyvaság az egész.

Tessék írásjeleket használni!

2023. júl. 10. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Hat ezen semmi nagy szexualis utalast nem vettem le.. amugy foglalkoz a sajat paroddal ne a baratjaval. Ezert nem kell nő!!
2023. júl. 10. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivan???

"Kétértelműen beszél a férfi tapasztalatokra lennék kiváncsi volt e valaki hasonló helyzetben?"

Ez meg miféle mondat???

2023. júl. 10. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!