Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyáron tényleg könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron tényleg könnyebb ismerkedni?

Figyelt kérdés
Állítólag nyáron nyitottabbak az emberek, de én nem ezt tapasztaltam. Strandon mondjuk mennyire vevő az ellenkező nem a közlekedésre?
2023. júl. 9. 11:56
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Aki tud, annak könnyebb. Aki nem, az nyáron is csak csorgatja a nyálát.
2023. júl. 9. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
60%
Szabadtéri koncerteken, illetve a szabadban Margit-szigeten, Duna-parton iszogatva szerintem is sokkal nyitottabbak az emberek ismerkedésre.
2023. júl. 9. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Mese habbal.

Csak több a lehetőség arra, hogy "hol lehetne ismerkedni" ettől az igények még nem változnak.

2023. júl. 9. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

"Csak több a lehetőség arra"

ha több a lehetőség, akkor könnyebb is..

2023. júl. 9. 12:25
 5/8 anonim ***** válasza:
37%

jah több helyen beégetheted magad, több helyen elutasíthatnak.

Mint mondtam, ettől még nem leszel szebb...

2023. júl. 9. 12:26
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
Hozzám strandon több pasi jön oda ismerkedni mint máskor.
2023. júl. 9. 12:45
 7/8 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem könnyebb, ezt nőként írom. Tavaly is nyár elejétől kezdtem el randizgatni, iden is valahogy így alakult, egyszerűen lazábbak, fesztelenebbek az emberek 😀
2023. júl. 9. 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
12%
Nyáron sose csajoznék, olyankor csak ribiket, vagy egyszerű buta liba szűzies naiv copfos csajokat lehet fogni, mindkettő ösztönlény.
2023. júl. 9. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!