Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen apró dolgok vannak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen apró dolgok vannak, melyek kiábrándítanak egy férfiból?

Figyelt kérdés

Olyan kis jelentéktelen dolgok, melyek semmisnek tűnnek, de téged mégis kiábrándít, lelomboz.

Nekem például

- ha furán jár, mondhatni riszálka a seggét

- ha csúnya a testtartása, görbén jár, ül

- ha tövig le vannak vágva a körmei

- ha kilóg az orrszőre xd

- ha ilyen "randa" szemüveget hord

Fhu szerintem még sok van, mosz ennyi jutott eszembe:D

Nektek?

2023. júl. 7. 15:42
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
A legtöbb férfiból kiábrándulok, ha meghallom, hogy hogyan és mikről beszélget más férfiakkal.
2023. júl. 7. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Szívja az orrát.
2023. júl. 7. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Koszos a cipője. Korpás a haja. PAttanásos a bőre.
2023. júl. 7. 15:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kondizik és löttyedt, semmi izom nincs rajta.
2023. júl. 7. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

- nőies színeket hord, meg tangapapucsot, felhajtja a pólója gallérját

- hangosan eszik

- a nyakán, pajeszán le van nőve a haja

2023. júl. 7. 16:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha igénytelen, ápolatlan, ha izzadságszagú, ha zsíros a haja, ha büdös a szája, ha rágja a körmét, ha köpköd, ha szívja az orrát, ha retkes a lába, ha gombás a körme, ha szőrös a háta, ha nyüzüge, ha Quasimodo testtartása van… hirtelen ezek ugrott be.

És akkor még meg sem szólalt.

2023. júl. 7. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál, azokat az ember rögtön látja(élőben), tehát eleve bele sem ábrándulok az illetőbe. Személyiségjegyek vannak, amik taszítanak, pl ha meghallom, meglátom, hogy hagyományos értékrend, régimódi úriember, stb, azonnal kiszáradok, persze biztos vannak, akik csak a normális dolgokat értik ezalatt, de akkor is.

De szoktam pörgetni a FB Datinget, a kedvenceim azok, akiknek először látom, hogy jó képei vannak, szimpatikus, normális srácnak tűnik, a bio-ja pedig “Tudom, hogy te sem fogsz visszalájkolni úgysem, de azért próbálkozom ezen az appon is…” különböző megfogalmazásokban, ilyet majdnem minden nap találok, hát, ha így kezdi, akkor valóban nem fogom. :D

2023. júl. 7. 16:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már itt tartunk, akkor engem az is taszít, mikor kilométeres elvárás listát ír valaki. Meg az is, ha a nők szidasaval indít.
2023. júl. 7. 16:32
 9/10 anonim ***** válasza:
34%

Ha öreg (25 feletti), túlsúlyos, ápolatlan, tanulatlan, csóró.

Ilonka néni, 72, 205 kg.

2023. júl. 7. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#8 ja igen, aki az összes exét szidja és bolondnak állítja be őket, ott jellemzően pont a pasival van a gond. Mert vagy a bolondok az esetei, vagy ő hozza ki belőlük ezt a visekedésével.
2023. júl. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!