Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik randin mondjam el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik randin mondjam el, hogy még nem voltam senkivel?

Figyelt kérdés
Lassan 26 éves leszek, még nem volt barátom, és nem is csókolóztam senkivel. Most randiztam 2-szer is egy sráccal, neki volt már barátnője. Hogyan mondjam el neki, hogy tapasztalatlan vagyok ilyen téren? Nem akarom elijeszteni.
2023. júl. 2. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ha szóba kerülnek az exek vagy a volt kapcsolatok akkor mond el, egyébként pedig nincs rá szabály, hogy hanyadik randin kellene elmondani.
2023. júl. 2. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem minél előbb. Nekem a párom hasonló coming outtal a második randin jött elő és én örültem neki, hogy elmondta.
2023. júl. 2. 13:38
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Minél előbb mondd el neki.
2023. júl. 2. 13:57
 4/8 anonim ***** válasza:
21%

#1 megy a fej simi zöldet nem kapsz te kis cuncimókus

Nem kell erről magadtól beszélni majd a helyzet adja magát. Egymásra kell fókuszálni nem a listát böngészni ki kivel mennyiszer.

2023. júl. 2. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kb 3 hét beszélgetés után az 1. randin mondtam el. A helyzet úgy hozta és azóta sem csinálnám máshogy
2023. júl. 2. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Nőből vagy, a férfiakkal ellentétben, neked semmi szegelni váladó nincs emiatt.
2023. júl. 2. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Megint kamu. " Nem akarom elijeszteni." Nyugi, nem fogod. De rohadtul kamunak tűnik. 26 évesen nehogy már.
2023. júl. 5. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Minel hamarabb. Nalam anno en 20 eves voltam es szuz, voltak akik emiatt kihatraltak. Sokan nem fogadjak el ( le lehet pontozni,de igy van) deruljon ki minel hamarabb. Aztan nekem is lett aki elfogadta
2023. júl. 5. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!