Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hányadik közös randitok után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányadik közös randitok után szerettetek bele a párotokba?

Figyelt kérdés
2023. jún. 11. 18:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
1.
2023. jún. 11. 18:54
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
a randik alatt.. minden randin egy kicsit jobban.
2023. jún. 11. 18:57
 3/18 anonim ***** válasza:
59%

Addigra már bőven nem számoltam a randikat. Kb az első randitól kezdve 2 hónapba telt nekem, hogy úgy igaziból szerelmes legyek. Az első randi idejében már fél éve ismertük egymást felületesen. Randizgatásunk során legalább hetente 3-szor találkoztunk.

Végig tudtam, hogy majd szerelmes leszek, csak idő kérdése.

Én vagyok a nő. 20 éves voltam és ez az első kapcsolatom.

2023. jún. 11. 18:57
 4/18 anonim ***** válasza:
3%
Én vagy már az első végén érzem a pillangókat, vagy soha.
2023. jún. 11. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
En is igy vagyok mint 4.
2023. jún. 11. 19:17
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Valahol 10 és 50 között
2023. jún. 11. 19:48
 7/18 anonim ***** válasza:
64%
Az ötödik együtt alvós volt, az utána lévőn éreztem először a szerelmet, tehát a 6.-on. Addigra neki is elmúlt az az izgalom, hogy még nem mer annyira megnyílni. Akkor meg nagyon cuki dolgokat mondott és csinált. Amúgy két és fél hét után mondta hogy szerelmes belém és azóta merem jobban megélni, mert már volt csalódásom a témában.
2023. jún. 11. 19:52
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Nálam nem a pillangos érzés a szerelem. Az egy abszolút vonzalomon alapuló kémiai folyamat, az érzelmekhez nem sok köze van.

Nekem kell, hogy valamennyire megismerjem a másikat és sok időt töltsek vele. Általában olyan 1-2 hónap szokott lenni.

De csak úgy megyek bele a randizgatasba, ha biztos vagyok benne, hogy idővel bele tudok szeretni az illetobe.

2023. jún. 11. 19:52
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Az elso randi elott, az elso csoknal.
2023. jún. 11. 20:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Pillangó és az, hogy el tudtam vele képzelni magam, első találkozással volt nekem is. (Az első randi hónapokkal ez után volt)

A valódi szerelem számomra mást jelent, az később jött (első randitól kb 2 hónap).

#3 vagyok.

2023. jún. 12. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!