Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit reagálnátok erre, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok erre, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Adott egy internetes ismerkedés. Egy találkozó, jól sikerült, már a végén felhozta a második találkozót. Mindennapos netes beszélgetés, majd egyre inkább ritkult. Több időre írt vissza, a megbeszélt találkozó elmaradt. Minden amiatt, hogy most olyan időszaka van a munkában, hogy túlterhelt és nincs ideje semmire. Ti megértenétek ezt és várnátok, vagy ennek már mindegy amúgy is?
2023. júl. 1. 08:55
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Hát azt szokták mondani, hogy mindenkinek arra van ideje amire szán.. persze nyilván megterhelő tud lenni a munka, de igazából 1 órája akkor is kellene, hogy legyen rád hogyha nagyon szimpatikus vagy neki és akarja a folytatást igazán. Én nem erőlködnék tovább ezzel egyébként.
2023. júl. 1. 09:01
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Ezek általában lekoptató szövegek, vagy talonba lettél téve. Én ha akarok találkozni valakivel, minimum a kapcsolatot rendszeresen tartom vele. És legalább dobok fel napokat mikor lenne jó összefutni. A többi kifogást nem érdemes elhinni.
2023. júl. 1. 09:01
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Ennyi volt biztos talált jobbat.
2023. júl. 1. 09:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem vagytok egy hullámhosszon. Egy próbát megér, nagy jövőt nem jósolok neki ettől függetlenül.
2023. júl. 1. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki akar az szán rád időt.
2023. júl. 1. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Akinek nehéz időszaka van, az ne kezdjen bele ismerkedésbe. Én tiltanám az ilyet.
2023. júl. 1. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt olyan, hogy váratlanul túlterhelt lettem a munkában ismerkedés elején, mert bejött egy plusz feladat. Sokat túlóráztam, minden héten 1-2 alkalommal így is össze tudtam hozni egy rövidebb randit. A hét fénypontja volt, mikor találkozhattam a lánnyal, annak ellenére, hogy nem tudtam a legjobb formámat nyújtani, mert igen fáradtan jelentem meg. :D De legalább làtta a nem "tökéletes" oldalam is.

Szóval szerintem igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy akit igazán érdekelsz, az meg tudja oldani azt, hogy időt szakítson rád. Ennek már mindegy, szerintem hagyd.

2023. júl. 1. 13:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy kávé csak belefér?? Fél óra. Vagy annyira messze lakik? Akkor majd jelentkezzen, ha ráér, te meg majd találkozol vele, ha még lesz kedved.
2023. júl. 1. 13:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Összehoztuk a második találkozót, majd még kb. 1 hétig beszéltünk és szó nélkül eltűnt. Meg sem nézte amit legutoljára írtam.
2023. júl. 21. 16:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ahhoz, szar az ilyen, hasonló sztorim volt nemrég. Első tali után hatalmas lelkesedés, aztán a másodikat lemondta szintén túlterheltségre hivatkozva és soha többé nem jelentkezett. Nem értem, mit kell itt szórakozni, miért nem lehet tisztességesen megmondani, hogy bocs, megiemertem mást vagy mégsem tetszel eléggé, azt csa. Így meg megmarad az emberben, hogy átverték.
2023. júl. 22. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!