Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit adjak randin egy férfinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit adjak randin egy férfinak?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam viszek neki valami italt. Vagy mit kellene?

Ezt viszonzàsul adnàm kaptam egy dràgàbb viràgot töle kb 10 ezer ft lehet egy olyan.

2023. jún. 28. 08:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

#9 Nem az ár a lényeg, hanem a virág. Én meg se néztem volna az árát, és szerintem a pasi sem nézte, csak virágot akart!

#8 voltam

2023. jún. 28. 09:00
 12/27 anonim ***** válasza:
74%

Én sokkal hálásabb lennék egy házi tepertős pogácsáért amit nekem sütöttek, mint valami drága alkoholért. De kinek mi persze..

Nekem aki adna alkoholt ajándékba arról azt gondolnám, hogy nem ismer.

2023. jún. 28. 09:03
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Szerinted. Nem ismered az illetőt, úgyhogy ezt csak hozzáköltötted, irreleváns.
2023. jún. 28. 09:03
 14/27 anonim ***** válasza:
10%

"amit nekem sütöttek"

Már dolgozzon csóri? Még együtt sincsenek.

2023. jún. 28. 09:04
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell, de ha valaki tetszik vagy kedvelsz valakit akkor egy ilyen valami nem nagy dolog. Én simán sütnék egy lánynak. Kedvesebb gesztus, mint a penzért vett pia. Szóval csak magamból indultam ki.

Persze kinek mi.. én nem várok el meg egy zsebkendőt sem, hogy adjon nekem bárki.

2023. jún. 28. 09:07
 16/27 anonim ***** válasza:
43%

Amit itt a gyakorin kiderül, az tényleg az, hogy a nőknek semmi nem jó, basszus! Nem csoda, hogy a férfiak nem igazodnak ki, bakker, és lassan elvárják, hogy a nők lépjenek!

N

2023. jún. 28. 09:09
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

Nem véletlenül mondják, hogy a randiajándéknál kevesebb szar dolog van...

Kérdező, hagyd a francba. Mármint az ajándékot. Szerintem ultragáz lenne megjelenni egy üveg borral, főleg, hogy amúgy az ajándékborok többsége csak arra van, hogy továb blegyen ajándékozva, elég nagy részüket soha senki nem bontja fel, vagy csak akkor, amikor már rég bmegromlott:D És akkor jön a megállapítás, hogy milyen szar ízű, pedig milyen drága volt:D

2023. jún. 28. 09:21
 18/27 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk, mi már az első randi előtt is ismertük egymást, beszélgettünk, így - semminek nem a viszonzásképp, hanem mert én is kedveskedni akartam - vittem Neki számára kedves dolgot.

#8 és #11 voltam

2023. jún. 28. 10:49
 19/27 anonim ***** válasza:
90%

Sosem hallottam még ilyesmit, hogy a nő borosüveggel menjen randira. Hadd érezze már férfinak magát, csak kedves akart lenni valószínűleg. Virágot nem kell meghálálni. Sértőnek tartom nőként is, mert ez olyan, mintha nem tudnád csak úgy elfogadni a kedvességét.

Legfeljebb Buri ötletét tartom jónak, ha tudsz sütni, készíthetnél valamit neki. Ez aranyos dolog ismerkedési fázisban is.

2023. jún. 28. 12:15
 20/27 A kérdező kommentje:

Nem borra gondoltam hanem olyan italra amit említett, hogy szereti.

Szerintem illendö lenne viszonozni de sokan azt mondtàk ne...

Sütni nemtudok, az aztàn nem lenne mèltò ajàndék rèszemröl.

2023. jún. 28. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!