Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet jelentosege, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jelentosege, hogy nevesiti, hogy kikkel talalkozik?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy lannyal es nem tudom, hogy lehet-e ennek jelentosege, mert nem talalkoztam meg ilyennel, de olyan, mintha probalna mindig beszamolnia arrol, hogy kivel, mit es hol csinal, amit en sose kertem szamon senkitol. Meg ugy unblock nem szoktam masokat szamon kerni. Lehet ennek valami jelentosege vagy csak alapjaraton ilyen lehet o?
2023. jún. 27. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet alapjaraton ilyen, lehet a szülőknek, exbaratnak muszáj volt infozni mindig merre járt, mit csinált.
2023. jún. 27. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
3%
Még a pók az egyetlen. A pók az egyetlen, aki kitart mellettem. A sarokban ül.
2023. jún. 27. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Naiv. Nem tudja hogy nem adunk ki mindent magunkrol.
2023. jún. 27. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Én is ilyen vagyok.

7éve vagyunk együtt a férjemmel, a mai napig beszamolok neki mindenről. Hiába 1x nem varta el, nem kerdezte. Mara simán megszokta.

Nekek a szüleim 23éves koromig megszabták mikor, kivel, hop találkozhatok. (Ne menjünk bele miért volt ez így, nem ez a lényeg).

Ennek a következménye.

2023. jún. 27. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg eddig ez volt az elvárás felé. Próbáld éreztetni vele, hogy nem tartozik elszámolással neked.
2023. jún. 27. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy szerintem ezzel nincs gáz. Párommal is mindig beszámolunk egymásnak, merre járunk, mit csinálunk. Mivel nem látjuk olyankor a másikat, ezért nekünk logikus dolog, hogy informáljuk egymást erről. Szerintem ez egy kedves gesztus a másik felé
2023. jún. 27. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!