Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 év körül mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körül mennyire nehéz ismerkedni? Ilyenkor még meg lehet találni az igazit?

Figyelt kérdés
Vagy már mindenki megtalálta a párját és házas?

2023. jún. 24. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Főleg attól függ, hol élsz és milyen közegben.

Budapesten, értelmiségi közegben mozogva nem olyan rosszak az esélyeid.

Vidéken teljesen más, közegtől függetlenül itt már tényleg nagyrészt a problémás vagy elvált férfiak vannak egyedül. Ismerkedni pedig offline nincs hol, ha nem működik az ismerős/ismerős ismerőse "módszer", online felületekre meg még manapság is jóval kevesebben regisztrálnak, mint amennyien egyedül vannak.

2023. jún. 25. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:

hát nem tom nekem volt egy exem, 37 évesen lépett ki egy romhalmaz de szépfiúval folytatott távkapcsolatából,a fiú megcsalta, rommá szivatta, anyagilag lehúzta csak a szokásos dolgok.

Utána 1 évig velem járt ez a nő, de én nem voltam szépfiú, meg én 9 évvel fiatalabb voltam, ezért kioffolt.

Utánam pár honapig egyedül volt, aztán egy 5 évvel fiatalabb orvos csávóval összeállt, mert ugye ha jó a kan akkor nem már nem számit a korkülönbség.

Szóval majdnem 40 évesen lett meg neki az "elég jó" csávóka, mondjuk a pasinak van egy 4 éves gyereke és most árulják a csaj 150 milliós budai lakását, gondolom vagy mennek külföldre vagy vidékre.

ez a nő sajnos mindig azt csinálta, amit mondanak neki, pedig ügyvéd a foglalkozása, ott nyilván ki tud állni magáért, de ha farok van előtte, akkor lemegy a roló azonnal.

Mi volt a titka? Hát szerintem azért nem problémás neki a társkeresés....mert jól néz ki. Sportol, megcsináltatta a melleit, fogszabályzó másfél évig pár mm-es pontatlanságok kijavítása miatt, stb.

de amugy általánosságban azt modnom hogy egy nőnek sosem probléma a társkeresés, csak ugye VÁLOGATNAK világuntig, mintha lenne mire.

2023. jún. 25. 10:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat/tapasztalatokat.

Én egy megyeszékhelyen élek, de itt sincs akkora élet. Nem is tudom hol lehet majd ismerkedni. Legtöbb időt a párommal töltöttem. 10 év rengeteg idő, nem most leszek túl az egészen nyilván.

Interneten nem szívesen ismerkednék, de más lehetőség nem nagyon lesz úgy érzem. A munkahelyemen egyedül dolgozok, nem nagyon találkozok sehol új emberekkel. Tudom új hobbi kell stb...

És igen itt rávilágított valaki arra, hogy másokkal foglalkozok, ki hol tart. Sajnos ez igaz és nem tudok leszokni róla. :( Tudom nagyon nagy baj, hiszen mindenki a saját tempójában halad úgyis.

A főiskolás női csoporttársaim közül rajtam kívül már csak egy nőnek nincs férje és gyereke. Mindenki másnak van. Mondjuk ez a normális.

#9: De kedves vagy! :) Pedig a párom nem bánta volna ha terhes lettem volna, de rossz kapcsolatba felelőtlenség gyereket vállalni. Jól döntöttem úgy érzem.

Pár hónap és 29 leszek. Majd alakul valahova az életem idővel.

2023. jún. 25. 11:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg 30 éves korodra juss el oda, hogy nem másokhoz méregeted magad. Másnak háza van meg gyereke? Neked ezek hiányoznak? Volt rá lehetőséged hogy legyen? Mert ha nem hiányoztak, vagy nem volt lehetőséged, akkor úgyis mindegy.

30 évesen símán ismerkedhetsz, sőt 40 évesen is. Miért lenne korhatáros?

2023. jún. 26. 01:18
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nehéz olyat találni aki normális, és gyereke sincs.

Semmi bíztatót nem hallok a szingli 30as ismerősnőimtől.

2023. jún. 26. 05:29
 16/16 anonim ***** válasza:
15. Az is lehet te én mi sem vagyunk normálisak más szemében , mert subijektív..
2023. jún. 26. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!