Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 év körül mennyire nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év körül mennyire nehéz ismerkedni? Ilyenkor még meg lehet találni az igazit?

Figyelt kérdés
Vagy már mindenki megtalálta a párját és házas?

2023. jún. 24. 21:24
1 2
 1/16 Ghgj ***** válasza:
85%
Semennyire nem nehéz, a 30 az új 20.
2023. jún. 24. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Ismét Gyakorikérdések gondolkodásmód...

30 és vége...

Basszus van aki csak 4 éve végzett egyetemen.

Van akik még megfelelő állást sem találtak.

2023. jún. 24. 21:46
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Meglehet, de nyilván nem mindegy milyen közegben próbálkozol. Nagyvárosban biztos sokkal több lehetőség van, mint kistelepüléseken.
2023. jún. 24. 21:52
 4/16 A kérdező kommentje:

10 éves kapcsolatomnak lett vége. Értelemszerűen kb tinikorom óta nem ismerkedtem, nem randiztam.

Már lassan férjhez kellett volna menni vagy gyereket vállalni, de a végén már iszonyú rossz volt a kapcsolatom.

Mindenkitől azt hallgattam, hogy ne lépjek ki a kapcsolatból, mert nagyon nehéz lesz már ilyenkor párt találni.

Még nagyon a szakítás után vagyok, nem most a napokban kezdenék ismerkedni, csak érdeklődöm mik a tapasztalatok.

Közeleg a 30, én meg egy szerencsétlen vagyok. Körülöttem mindenkinek háza van, gyereke, házas, tökéletes élet...

2023. jún. 24. 21:53
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

"mindenkinek háza van, gyereke, házas, tökéletes élet..."

Ideje volna levenni akkor a szemellenzőt magadról.

Meg 30 ra eljutni oda, hogy nem másokhoz méregeted magad.

2023. jún. 24. 22:13
 6/16 A kérdező kommentje:
Nehéz pozitívnak lennem sajnos..
2023. jún. 24. 22:19
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
4. Az a tökéletes élet sokszor csak egy álca a külvilág felé egy hamis kép.. nem tudom milyen arányok vannak de nem ismerek sok 30 évest akinek családja lenne inkább olyanokat akiknek senkije nincs.
2023. jún. 24. 23:05
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Koltozz budapestre. Itt a 30-asoknak eszebe se jut gyereket vallani nemhogy hazasodni. 😂A szorakozohelyrk is tomve vannak 30-40-esekkel.
2023. jún. 25. 00:57
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

Legjobbat tetted magadnak! A jovobeni csaladodnak, es a kornyezetednek.

Hule az aki azt mondta h inkabb maradj a szarban. Fokent nokent, de hidd el talalhatsz rendes tagot. Buszke vagyok rád, ha te léptél. Menni kell tovabb, ne keseredj ha az mar nem ment, előfordul. Emelkedj fel es hajrá.

2023. jún. 25. 02:42
 10/16 anonim ***** válasza:

"Már lassan férjhez kellett volna menni vagy gyereket vállalni, de a végén már iszonyú rossz volt a kapcsolatom."

Ezek a gondolatok teszik nehézzé, illetve ha rágörcsölsz! De ha így haladsz, hip-hopp elrepül majd 5-10 év és akkor még nehezebb lesz.😉

2023. jún. 25. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!