Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van esélye egy kapcsolatnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye egy kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel 3 hónapja találkoztam. Barátság extrákkal kapcsolatba kerültünk, ő nem akart kapcsolatot, én pedig épp túl voltam egy nehéz szakításon.

Nagyon jó barátok lettünk, sok közös van bennünk, hetente 1-2 alkalommal mindig találkoztunk.

3 hete utazások és nyaralás miatt nem találkoztunk és az utolsó találkozásunk is kicsit furcsa volt.

A nővérem pasija, az egyik legjobb barátja, beszéltek rólunk és tőle azt hallottam vissza, hogy akarna tőlem többet és fontos vagyok neki, de neki is volt egy elég ronda csalódása és azt se tudja hogy én akarnám-e. Persze igen, de ezt nem mondtam neki, mert holtig állította hogy nem akar kapcsolatot és ezt ki is hangsúlyozta néha.

Beszélünk, de kevesebbet mint korábban, találkozni pedig majd két hét múlva tudunk, legkorábban.

(F22, L21)

Vélemény?

2023. jún. 22. 12:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a srácon múlik ebben az esetben csak, azt meg csak ő tudja hogy valójában mit akar.

Ha mindenképp tudni akarod, lépd meg azt hogy megmondod neki te megszeretted és neked ez fáj, hogy nem tudtok rendesen együtt lenni. Ezért inkább fejezzétek ezt be.

Ha van esély arra hogy ebből kapcsolat legyen, úgyis lépni fog. Ha nem, akkor meg lehet jobb is elengedni.

2023. jún. 22. 12:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Hiába lenne ebből kapcsolat, hogyha egyszer fél a csalódástól, hogyha egyszer betett neki rendesen a volt nője. Hiába kezdi el veled a kapcsolatot nincsen rá kész. Úgyhogy inkább engedd el.
2023. jún. 22. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

ahogy pl.

varró nő = egy nő, aki éppen varr

varrónő = egy nő, aki nem biztos, hogy éppen varr, viszont a varrás a foglalkozása

2023. jún. 22. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
#3 bocsika, ezt nem ide szántam
2023. jún. 22. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, egyikőtök sem áll készen egy komoly kapcsolatra. Beleugrottál egy szexkapcsolatba, nem adsz magadnak időt feldolgozni a csúnya szakítást, ő pedig határozottan kijelentette, nem akar tőled többet.
2023. jún. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!