Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hagy el engem mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hagy el engem mindenki?

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 14 honapja váltam el, mert a ferjem megcsalt, és összeköltözött azzal a nővel. Azota volt 2 férfi, de mindkettő elhagyott. Miért nem vagyok jó? Állítólag szép is vagyok, nem bántok soha senkit,kedves, jó beszélgető társ...akkor mi a gond?!

Rossz egyedül,magányos vagyok, de már félek ismerkedni, mert megszeretem az illetőt és elmegy, én meg szenvedek! Vagy ez így megy manapság?

2023. jún. 21. 09:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Hány kiló vagy?
2023. jún. 21. 09:11
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
Nekem latatlanban jol lennel.
2023. jún. 21. 09:12
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Irj ha kellek. A tobbit privatban.
2023. jún. 21. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Az élet nem egy habostorta.

Régóta mondom,hogy eljutottunk ma odáig,hogy már párkapcsolatok terén is fogyasztói társadalom lettünk.

Ez mit jelent?

Ha valami elromlik ahelyett,hogy megjavítanánk egyszerűbb kidobni és venni egy újat.

Ugyanez a párkapcsolatban is,ahelyett hogy a problémákat megoldaná a páros,egyszerűbb kidobni a másikat és beszerezni egy újat.

Miért alakult ez ki?

Talán a felgyorsult életvitelünk miatt, ráadásul soha nem volt olyan könnyű nőt találni mint a manapság

( internet, társkeresők, szexpartner keresők)

2023. jún. 21. 09:22
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg túl hamar beleszerelmesedtél mindkettőbe, ők meg ezt kihasználták, majd léptek.
2023. jún. 21. 09:29
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
Itt most nem az a kérdés, hogy miért léptek, hanem az, hogy az adott idő alatt ők miért nem szerettek meg téged annyira, hogy ne lépjenek. Mi ezt honnan tudjuk? Bármi lehet.
2023. jún. 21. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

1 éve váltál el. Szerintem görcsösen akarsz valakit és ez a képesztés látszik rajtad.

Szeresd magad annyira hogy egyedül is jól érzed magad, akkor nem egy pasi kell ahhoz h működni tudj, máris nem lesz görcsösség rajtad, hogy csak kapcsolatban tudod magad elképzelni. A kapcsolat függő nőket nem bírják a pasik. Légy talpraesett egyedül is, érezd jól magad nélkülük is, és akkor imádni fognak. :)

2023. jún. 21. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom csak szex volt, te láttál bele többet. Üdv a valóságban.
2023. jún. 21. 10:28
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Ne magadban keresd a hibát, sok szarházi pasi van a világon (meg persze nő is).
2023. jún. 21. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:
39%

Ha gondolod, beszélgessünk. Bármi lehet az oka, és nem feltétlen nálad van a gond.

Érdemes lenne egy listát írnod, hogy mi volt jó/rossz az előző kapcsolatokban, te hogyan viszonyultál mindig a másikhoz, ő ezt hogyan reagálta le? Milyen az alapszemélyiséged, ez passzolt-e a másik féllel?

Ha nem passzolt, akkor mit tettetek, hogy jobb legyen?

(F41)

2023. jún. 21. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!