Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen problémával küzd/küzdött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen problémával küzd/küzdött valaki?

Figyelt kérdés

40 éves nő vagyok, 8 hónapja váltam el. Ismerkedni szeretnék, de nagyon nincs önbizalmam! Az arcom mások állítása szerint szép, de a testem nagyon nem szeretem! Nem vagyok kövér, inkább erősebb testalkatú, a hasam ami gondot okoz. Sajnos oda rakódik le a zsír, és a bőröm sem szép ott a terhességek miatt! Ezt már csak műtéttel lehetne helyreállítani, de erre nincs lehetőségem. Emiatt vannak a gátlásaim, és ha szexre kerülne a sor, le sem mernék vetkőzni...

Írnának olyan nők akik hasonló problémával küzdenek/küzdöttek?

Hogyan tudtatok ezen túllendülni? Illetve férfiak is, hogy nekik mi az ami már taszító?

2023. jún. 20. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

amit le írtál, nem taszító legyél kedves és értékeld magad többre ezek után fogsz kedves pasit találni aki szerezni fog

29F

2023. jún. 20. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha szeretek egy nőt n8ncs a zsírpárnás csüngő has ami ne tetszene.

Ha a nő undok akkor lehet klaudiasiffer, akkor se fogom megkívánni.

Ha csak szexet akarsz akkor számít. Ha normális kapcsolatot akkor nem kell vele foglakozni. Fontisabb hogy érezd jól magad, légy fesztelen és vidám.

2023. jún. 20. 00:58
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Sokaig kuzdottem durva onbizalomhiannyal. Ma se sokkal jobb de: anno feltette nekem valaki a kerdest: hogy varod el, hogy masok elfogadjanak, ha te sem fogadod el magad? Nekem segitett a kerdes, remelem neked is fog. Ha nem, irj batran. 41F
2023. jún. 20. 02:53
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Rengeteg műtéti hegem van, de nem ízgat. Éld az életed, ne görrcsölj erre a témára rá, akinek jó vagy/leszel, elfgoad úgy, ahogyan vagy:). (F)
2023. jún. 20. 05:43
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

Nézz már szét milyen pasik vannak. Házas foglalt szexre menő selejtek igenytelenek rondák mizuzás az összes szókincsük, drogosak, elköteleződni nem akarók, smucigok, görények.

Kiknek akarsz megfelelni?

2023. jún. 20. 06:12
 6/7 anonim ***** válasza:
88%
Én is nagyon sokáig küzdöttem ezzel a problémával. Nekem is a hasam nagyobb, striás maradt a szülés után. Nagyon szégyelltem. Aztán idővel rájöttem, hogy aki kedvel, azt ez egyáltalán nem érdekli. Mindenkinek vannak hibái, senki nem tökéletes. Ellenben ha magabiztos vagy így is, akkor nem lehet semmi gond. Ezt a feszülést engedd el.
2023. jún. 20. 06:30
 7/7 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ha az arcod szép, az már több mint fél siker! Ha belegondolsz, az mindig, minden egyes helyzetben "szem előtt van", szex közben sem elhanyagolható, hogy milyen látvány. Még ha nem is egyszerű, próbálj ebből erőt meríteni.

Sovány, lapos, ezek mellé csúnya arcú nő vagyok. Na, ilyenre nincs kereslet... De egy szép arcú, ahol kell, ott kerek nőhöz akkor is tudnak vonzódni, ha - teljesen természetes és emberi módon! - nem tökéletes, hanem van egy "gyenge pontja".

2023. jún. 20. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!