Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tiszteltek egy nőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tiszteltek egy nőben?

Figyelt kérdés
2023. jún. 19. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Randi témában? Én azt, ha

- Magabiztos, tudja mit akar

- Ő is kezdeményez randit

- Jó emberismerő, nem jön össze csak úgy bárkivel, akivel összejön, vele képes fenntartani egy egészséges kapcsolatot.

ilyesmik.

(amúgy hetero nő vagyok és én ezeket tisztelem a nőtársaimban.)

2023. jún. 19. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez valami sci-fi? :)

39F incel

2023. jún. 19. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is nő vagyok és szintén, azt ha egészséges szinten magabiztos (vagyis nem beképzelt), empatikus, okos, kedves és a szó szoros értelmében nő, vagyis nem adja oda magát minden jöttmentnek (legalább vonzalmat azért érez, nem sajnálatból, vagy mert pont szexhiánya van), aztán tud gondolkodni, nemcsak az érzéseire hagyatkozik, van női büszkesége - nem felmosórongy, akivel, inkább amivel bármit megtehet minimum egy férfi.
2023. jún. 19. 17:16
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem egy aranyásó az már tiszteletnek örvend.
2023. jún. 19. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
Azt, ha egy egyértelműen férfiaknak szóló kérdésre nem érzi kényszeres szükségét válaszolni.
2023. jún. 19. 17:20
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
"Az igazi férfi minden nőben magát látja" :D
2023. jún. 19. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van benne legalább némi tudatosság ahogy éli az életét, tesz valamit a saját jövőjéért. Nem társfüggő,voltak olyan korszakai az életében amikor egyedül volt. Nem játszmázós hanem nyílt,őszinte típus. Van benne egy veleszületett kedvesség. Nem f@szomozik,b@zdmegezik mert ez nagyon lehangoló egy nő szájából. Van saját élete ,nem tapad a párjára mint egy pióca hanem hagyja hogy ő is élhesse a saját életét is. Nem volt meg neki a fél város. Nem alkoholista vagy drogos.
2023. jún. 19. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
20%
A személyiségük többnek jó: azt. A hangjukat, és van, akinek a lába bejön(ne).
2023. jún. 19. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Őt, személyiségét.
2023. jún. 20. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!