Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lányt mennyire hat meg egy neki írt szerelmes vers?
Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 16:12
1/22 anonim válasza:
Engem nagyon meghat, ha a barátom veszi a fáradságot és ír nekem egy verset/ levelet. Nagyon aranyos gesztus, szerintem a lányok nagy része hasonlóan van vele. R.
2/22 anonim válasza:
Nálam nagyon mellélőne, bennem szikrája sincs a romantikának. Inkább hozzon egy üveg Jégert :) Komolyra fordítva a szót, puhatold ki mi a lány ízlése, mert előfordulhat, hogy hasonló elvetemült mint én, és akkor snitt a meglepetésednek.
3/22 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki. De csak álom számomra ez. Szerintem nyugodtan írj verset, biztos tetszeni fog a lánynak. Olyan aranyos gondolat. Jó tudni, hogy van valaki, ak képes egy lánynak szerelmes verset írni. Köszi, hogy visszaadtad a reményt, hogy vannak még kedves fiúk.
4/22 anonim válasza:
Valszeg jobban, mint egy fiút:)
Egyébként lányfüggő, nameg a verset is meg lehet írni több stílusban.
5/22 anonim válasza:
személy szerint engem nem annyira. már kaptam régen, jól esett, de annyira nem hatott meg. nem vagyok olyan romantikus alkat, talán azért
6/22 anonim válasza:
Hát ha ezt a verset kibékülésre írná,akkor engem meghatna(persze,ha tényleg "szép")...
Ha mondjuk meg randizni akarna velem vki,akkor nem valószínű,de örülnék,hogy ilyenekre is gondolnak a pasik:)
7/22 anonim válasza:
én is most fogok egy verset kapni:)és nagyon örülök neki.ha egy fiú verset ír egy lánynak az sztm mutatja azt hogy folyton gondol alányra és törődik vele és hogy szabadidejében is azzal foglakozik hogy hogy kedveskedjen.sztm a vers nagyon személyes többet ér a szavaknál és bármiylen csokinál meg virágnál:Pmi lányok sztm szertjük a verseket(tisztelet a piás kivételnek)pfff:)
8/22 anonim válasza:
Hát én már kaptam verset,amit nekem irtak,de az én fejem égett olyan égő volt,"csöpögött a nyáltól",röhejes volt...de neked kell tudni,hogy a lány romantikus-e annyira,hogy tetszen neki.Lehet olvadozni fog tőle...:)
9/22 anonim válasza:
Én is inkább röhejesnek találom.....nem vagyok romantikus, biztos azért..
10/22 anonim válasza:
Hát én nagyon szeretem az irodalmat. Tehát csak akkor hatna meg, ha csak tényleg valami nagyon jó vers lenne! És valljuk be, olyat nem sokan tudnak irni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!