Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan fiúk, akik az ismerkedés, randizás alatt azt értik, hogy hosszabb ideig csak találkozgatunk és közös programokra járunk, de nem szexelünk?
Én 20 éves voltam, mikor az első párommal összejöttem (akivel még amúgy együtt vagyunk, tehát ez az egyetlen tapasztalatom).
Mindketten szüzek voltunk. Nekem ő volt az első randi, csók minden.
Mikor randizni kezdtünk már úgy-ahogy (nagyon felületesen) ismertük egymást kb fél éve. Elég gyakran találkoztunk, hetente legalább 3-szor, de akár naponta is egy idő után.
A csóktól kezdve elindultak a dolgok, szépen fokozatosan.
Első randitól kezdve egy hónap volt kb mire lefeküdtünk volna, de addigra már kb 1 hete szexeltünk (orál és egyéb dolgok, behatolás nélkül). Előtte szintén volt majdnem egy hét, amikor eléggé egymásnak estünk állandóan, de viszonylag ruhában maradtunk.
Csak valamivel ezek után lettünk hivatalosan is egy pár, de nem aggódtam, mert minden pillanatból érezni lehetett a szándékot.
N
Én személy szerint csak is olyannal találkoznék akivel már randi lenne. Sokkal jobban szeretek online írni vagy beszélgetni és sokat játszom így ha a lány is játszik azzal amivel én könnyen megvan a közös program aztán ha közben kialakul valami majd találkozunk
Szerintem fontos hogy a barátnőm alapból egy jó barát is legyen és nem csak az érdekel hogy nőből van
Persze lehetséges, valójában velem még sohasem történt meg.
Vagyis utoljára képes voltam rengeteget várni egy lányra a végén meg kiderült hogy ő mégsem vonzódik hozzám annyira hogy le is feküdjön velem. Hatalmas szenvedést okozott nekem több hónap után.
Nem is tudtuk normálisan lezárni az ismerkedést, én átverve éreztem magam, szerinte ez nem az ő hibája volt, addigra szerelmes itt lettem belé biztos ami biztos. Több mint egy év kellett hogy elfelejtsem és a mai napig rossz érzéseim vannak ha rá gondolok.
Szerintem csak akkor menj bele ilyen dologba ha már az elején biztosra tudod hogy nem fogsz nemet mondani a sexre több hónap után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!