Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, akik az ismerkedés, randizás alatt azt értik, hogy hosszabb ideig csak találkozgatunk és közös programokra járunk, de nem szexelünk?

Figyelt kérdés
Eljön annak is az ideje, nem bújnék ki alóla, de jó lenne eleinte csak összeszokni, megismerni a másikat lelkileg. Ez ma már elképzelhetetlen a relatíve jól kinéző pasik körében?

2023. jún. 19. 03:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 éves voltam, mikor az első párommal összejöttem (akivel még amúgy együtt vagyunk, tehát ez az egyetlen tapasztalatom).

Mindketten szüzek voltunk. Nekem ő volt az első randi, csók minden.

Mikor randizni kezdtünk már úgy-ahogy (nagyon felületesen) ismertük egymást kb fél éve. Elég gyakran találkoztunk, hetente legalább 3-szor, de akár naponta is egy idő után.

A csóktól kezdve elindultak a dolgok, szépen fokozatosan.

Első randitól kezdve egy hónap volt kb mire lefeküdtünk volna, de addigra már kb 1 hete szexeltünk (orál és egyéb dolgok, behatolás nélkül). Előtte szintén volt majdnem egy hét, amikor eléggé egymásnak estünk állandóan, de viszonylag ruhában maradtunk.

Csak valamivel ezek után lettünk hivatalosan is egy pár, de nem aggódtam, mert minden pillanatból érezni lehetett a szándékot.

N

2023. jún. 19. 08:31
 22/26 anonim ***** válasza:

Én személy szerint csak is olyannal találkoznék akivel már randi lenne. Sokkal jobban szeretek online írni vagy beszélgetni és sokat játszom így ha a lány is játszik azzal amivel én könnyen megvan a közös program aztán ha közben kialakul valami majd találkozunk

Szerintem fontos hogy a barátnőm alapból egy jó barát is legyen és nem csak az érdekel hogy nőből van

2023. jún. 19. 09:22
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Persze lehetséges, valójában velem még sohasem történt meg.

Vagyis utoljára képes voltam rengeteget várni egy lányra a végén meg kiderült hogy ő mégsem vonzódik hozzám annyira hogy le is feküdjön velem. Hatalmas szenvedést okozott nekem több hónap után.

Nem is tudtuk normálisan lezárni az ismerkedést, én átverve éreztem magam, szerinte ez nem az ő hibája volt, addigra szerelmes itt lettem belé biztos ami biztos. Több mint egy év kellett hogy elfelejtsem és a mai napig rossz érzéseim vannak ha rá gondolok.

Szerintem csak akkor menj bele ilyen dologba ha már az elején biztosra tudod hogy nem fogsz nemet mondani a sexre több hónap után.

2023. jún. 19. 10:23
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk első két hónap m csaj kérésére csak ismerkedés. Utána már hívhattuk egymást barátnak/barátnőnek de ekkor elölről indult a számláló több havi szexmentességgel, annyi volt akkor a különbség hogy a szerelmem szeretlek szavak bejöttek a szótárba
2023. jún. 19. 10:41
 25/26 anonim ***** válasza:
29%
Fogjátok fel lányok, a normálisak már foglaltak.
2023. jún. 19. 10:44
 26/26 Koltt09 ***** válasza:
100%
Nem tudom, lehet hogy én vagyok rosszul bekötve, de én férfiként szeretem megismerni a másikat igazán, és az sem zavar, ha lassan halad a dolog, hogyha úgy igazán érdekel a lány. Mondjuk az is igaz, hogy elég közvetlen személyiségem van, és igy könnyebb szerintem megnyílni a másiknak, és hamarabb alakul ki bizalom ami gyorsítja a dolgokat, de azért igy is volt már jópár àtbeszeèlgetett èjszakàm, amit én rohadtul élveztem.
2023. jún. 20. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!