Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan fiúk, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan fiúk, akik az ismerkedés, randizás alatt azt értik, hogy hosszabb ideig csak találkozgatunk és közös programokra járunk, de nem szexelünk?

Figyelt kérdés
Eljön annak is az ideje, nem bújnék ki alóla, de jó lenne eleinte csak összeszokni, megismerni a másikat lelkileg. Ez ma már elképzelhetetlen a relatíve jól kinéző pasik körében?

2023. jún. 19. 03:47
1 2 3
 11/26 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy amire gondolsz mennyire fedi a valóságot az esetemben, lehet, hogy részben igen. Talán többtényezős a dolog. Na, de reméljük minél előbb ez változni fog.

Az a 4 év furi. Ha nem vonzódott hozzád, minek volt Veled. Ha pedig vonzódott, miért nem nyúlt hozzád. :D Sehogy sem áll össze.

Nyilván, hogyha kapcsolat a cél valakivel, ott nem lesznek "kósza kufircok". Meg is fogjátok ismerni egymást. Mert ha valakitől komolyan szeretnél valamit, akkor megszeretnéd ismerni. És ha valaki komolyan szeretne Tőled valamit, akkor szintén megszeretne ismerni. Tehát az, hogy megismerik egymást a felek és érdeklődnek egymás iránt az szerintem alap egy komoly kapcsolatnál. :)

2023. jún. 19. 04:38
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

Ez lenne a normális. De ma nem ér rá senki semmire vagy nem akar erre az apróságra időt fecsérelni. Ha valaki jól néz ki és tapadnak rá a nők biztosan hozzá van szokva, hogy 1-2 randi és már csúszik is le a bugyi.

Egy relative nem jól kinéző F32.

2023. jún. 19. 05:18
 13/26 anonim ***** válasza:
13%
Álmodozz királylány
2023. jún. 19. 05:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem 3-4 hónapig ja....

Függ attól is , hogy milyen sűrűn tudunk találkozni, ha heti 1x akkor 2 hónap belefér.

2023. jún. 19. 05:59
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Jó emberismerő vagyok, így számomra furcsa, hogy valaki hónapokig, félévig kiköti nem akar szexet. Alapvetően komoly kapcsolatot kerestem, nem siettem a szexet, de szerintem néhány együttalvás után magától kialakul. Ha nem, akkor valószínűleg nem kölcsönös a vonzalom.
2023. jún. 19. 07:03
 16/26 A kérdező kommentje:

15-ös: nem kötöttem ki, nincs ez kőbe vésve, csak azt írtam, hogy én akár ellennék nélküle, nekem nem sürgős. Mert a világ iszonyú felszínes lett, nem is ismered szinte a másikat, de már van minden. Nem vagyok ilyen kivételes "királylány", én is csinátam ilyeneket, ezekből van elegem, hogy nem vezet sehová, csak pillanatnyi dolog, és tök jó lenne már olyat találni, aki szintén nem akar sietni, és normális, nem valami skalpgyűjtő, vagy unalomból csajozó tinderhuzogató. Én már lassan abban is benne lennék, hogy akkor ne lássam, beszélgessek vele akár online úgy mindenféle témákról, hogy ne is csekkoljuk le egymást előtte, ki tudja, talán ez egyrészt ad némi izgalmat, másrészt akkor tényleg nem tud senki sem az archoz vagy testhez korábbi beidegződéseket meg egyéb asszociációkat társítani, hanem csak az ember van ott, a maga összetett gondolataival, tudásával, humorával, meglátásaival.

Oké, megyek álmodozni. 11-es, te nagyon cuki vagy :)

És kérdésedre válaszolva: valószínűleg nem vonzódott már hozzám, és így büntetett, amiért nem felelek meg az elvárásoknak. Elhagyni meg nem is tudtam és nem is mertem, lelkileg magam alatt voltam, nem volt erőm semmihez. Aztán kezdeményeztem, és végül megtört a jég, de inkább ne tettem volna, teljesen felesleges volt. Azóta tudom, milyen az, amikor a pasi önző, és totálisan szrik a másikra. Nailyen emberbe nem akarok megint belefutni. Nekem újra kell építenem a bizalmam a férfiakban, és ezért is érdekel, hogy vannak-e még ilyen türelmes, lassú emberek, nem akarok több bántsalmazót meg több egyéjszakást. Mintha kiveszett volna a romantika a világból, ez brutál szomorú.

2023. jún. 19. 07:19
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
Minek ismerkedjek valakivel hónapokon át, ha lehet hogy rossz lesz a szex? Azért ehhez már tényleg túl rövid az élet.
2023. jún. 19. 07:34
 18/26 A kérdező kommentje:
17, ilyen erővel ment kvához, ott gyorsan kapod, és azt amit kifizetsz. Neked nem való bnő, ha semmit nem számítanak a belső értékek, csak hogyjól tudjon szopni meg dugni... Na pont a magadfajták kerüljenek el, de jó messzire.
2023. jún. 19. 07:42
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
De, számítanak a belső értékek IS. De a szex is nagyon fontos, egy kapcsolat egyik alappillére. És ha a szex rossz, akkor egyszerűbb szakítani olyannal, akihez még nem annyira kötődsz. És itt nem arról van szó, hogy ki mennyire jó az ágyban, mert az fejleszthető. Vannak olyan dolgok amiken viszont nem lehet változtatni, és ha az nem stimmel, akkor már soha nem is fog.
2023. jún. 19. 07:48
 20/26 A kérdező kommentje:
Na most már érdekel, hogy szerinted milyen a rossz szex.
2023. jún. 19. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!