Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak egy pasitól aki nincs túl az exén?
Miért pontoztátok le 10-est én is azt akartam írni kiegészítve hogy ha pótlék vagy első segély akar lenni a pasinál akkor nyugodtan de aki nincs túl az exén akkor az ilyen kapcsolatnál mindig ez van hogy elképeztően jónak gondolod után mindig a pasi részéről jön a futás vissza az első adandó alkalomnál ha az exe füttyent hogy mégis ő kell a te részedről meg a pityergés.
Inkább fuss el te sikitva hogy hu de jó pasi de foglalt a gondolata és az érzése minthogy pityeregj utólag hogy basszus nem tudok megbízni senkiben aztán meg majd az igazi ábrándos tekintettel szomorkásan énekli, hogy:
"Kicsit szomorkás a hangulatom máma,
Kicsit belém szállt a boldogtalanság,
Kicsit úgy érzem magam,
Mint a durcás kisgyerek,
Kinek elvették a játékát.
Kicsit szomorkás a hangulatom máma,
Olyan borús lett e bűbájos világ,
Kicsit elbántak velem,
Na de történt már ilyen,
Szívem harag nélkül gondol Rád."
Ez egy láncreakció. Az elején kell észen lenni legyen önbecsülésed és add meg a lehetőséget annak aki téged szeret majd és nem az exét.
* , aztán meg majd az igazi
Bocsi lemaradt a vessző. Itt a következő uriemberre gondoltam akinek te lenn€l a number one.
* lennél
Na nem tudom hogy sikeredett az é betű helyett €-t írnom.
Bocsi.
Én sem bajlódnék vele!
Bár lehet hogy hogy úgy beléd esik mint az állat.
És akkor téged is annyira fog szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!