Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire megbízhatóak a 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire megbízhatóak a 25 év alatti srácok?

Figyelt kérdés
Fő céljuk a szex?
2023. jún. 17. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Az alattiaknak inkább.
2023. jún. 17. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Én annak tartom magam és mások is annak tartanak.
2023. jún. 17. 09:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Embere válogatja.
2023. jún. 17. 09:47
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Én sok srácot ismerek a 19-25 korosztályban, és szinte mind megbízható. De tegyük hozzá, hogy egy nagyon erős egyetemi szakra járok és elit szakkoliba. :D

A lényeg: Sok megbízható srác létetik a korosztályban. Ha nem találod őket, valamit rosszul csinálsz vagy rossz helyen keresgélsz.

22N

2023. jún. 17. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
4. Az sem biztos, hogy garancia mindenre
2023. jún. 17. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Ismerek sok megbízható korombelit.

Én nyílván nem vagyok az - így döntött a gyakori népe (2# voltam)

2023. jún. 17. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:

5. Mire mondtam, hogy garancia?

Állítás: vannak megbízható srácok.

Bizonyítás: tudok példát rá.

Aztán egy nem elég széleskörű statisztikát hoztam (hogy szinte mindenki megbízható), aminek kicsi a merítése (csak az én ismerettségi körömön alapszik). Aztán árnyaltam a mérést azzal, hogy elmondtam honnan vannak az adatok (egyetemről, szakkoliból). Nem mondtam azt, hogy aki egyetemista/szakkolis az megbízható és azt sem, hogy aki nem az, az megbízhatatlan. Arra utaltam, hogy egy aránylag értelmes körben mozgok, ami lehet, hogy összefügg azzal, hogy megbízható srácokat ismerek.

2023. jún. 17. 16:06
 8/9 anonim ***** válasza:
7. Oké, peace:)
2023. jún. 18. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Fiatalabb= gyerekesebb,kevesbe komoly,szex erdekli fokent stb..
2023. jún. 18. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!