30 ezer Ft alatti kategóriában melyik okostelefont ajánlanátok, ha a megbízhatóság számít alapfunkciókban?
A legolcsóbb kategóriából terveznék egy telefont venni. Az elvárásom annyi vele szemben kb, hogy nagyon alap netezésre (email, egyszerű böngészés) és telefonálásra használható legyen, viszont azokra megbízhatóan. Azért vennék olcsót, hogy ne legyen érte kár ha összetörik vagy ellopják, mert ilyen helyeken is lesz használva. Tehát még egyszer olcsó készülék kell, és alapfunkciókban minél megbízhatóbb.
Így mit ajánlanátok?
Doogee-t felejtsük el, zs kategóriás gyártó...
Az Alcatelek mondjuk nem rosszak de a minimum amire azt mondanám hogy megbízható és olcsó az a Redmi 9. Az alá nem érdemes adni.
Ennyiért nincs normális okostelefon, ne reménykedj! Ha mégis ez a felső határ, akkor talán Alcatel 1B (2020), amit ajánlani tudok, de azt se nagyon, olcsó kategóriában inkább 50 ezerig érdemes felmenni, azon belül pedig 40 ezertől indul legolcsóbban a Samsung Galaxy A02s és a Nokia 3.4 , na ezekre érdemes inkább odafigyelni, ennyiért a legjobbak, vagyis inkább a valamire jól használható típusok!
Viszont annyira azért nem relevánsak az érveid, hogy miért kell ilyen olcsó, egy jó tokban (például univerzális vagy oldalra nyíló) nem törik össze olyan könnyen, a lopás meg hát... biztos helyen kell tartani, ahol nem látszik!
Köszönöm a bőséges válaszokat!
Ugyanerre a célra 4,5 évig használtam egy 2016-os Alcatel Pixit. Volt hogy autószerelés közben használnom kellett és odavertem véletlenül a lengéscsillapítóhoz amitől szétrepedt az előlapja de használható maradt, többször elejtettem a rohanás, idegeskedés közben betonra, mitől már össze vissza van repedezve, ezek elkerülhetetleneek hosszú távon.
Lopás: ha éppen feszült a helyzet és valahol leteszem munka közben és ottfelejtem az nem biztos hogy utána ott lesz. Így értem a lopást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!