Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 30 ezer Ft alatti kategóriában...

30 ezer Ft alatti kategóriában melyik okostelefont ajánlanátok, ha a megbízhatóság számít alapfunkciókban?

Figyelt kérdés

A legolcsóbb kategóriából terveznék egy telefont venni. Az elvárásom annyi vele szemben kb, hogy nagyon alap netezésre (email, egyszerű böngészés) és telefonálásra használható legyen, viszont azokra megbízhatóan. Azért vennék olcsót, hogy ne legyen érte kár ha összetörik vagy ellopják, mert ilyen helyeken is lesz használva. Tehát még egyszer olcsó készülék kell, és alapfunkciókban minél megbízhatóbb.

Így mit ajánlanátok?

2021. máj. 11. 22:26
 1/9 anonim ***** válasza:
12%
Szia! Doogee X50, X70 vagy Alcatel 1B. Jó kis telefonok.
2021. máj. 11. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
40%

Doogee-t felejtsük el, zs kategóriás gyártó...

Az Alcatelek mondjuk nem rosszak de a minimum amire azt mondanám hogy megbízható és olcsó az a Redmi 9. Az alá nem érdemes adni.

2021. máj. 12. 13:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiért nincs normális okostelefon, ne reménykedj! Ha mégis ez a felső határ, akkor talán Alcatel 1B (2020), amit ajánlani tudok, de azt se nagyon, olcsó kategóriában inkább 50 ezerig érdemes felmenni, azon belül pedig 40 ezertől indul legolcsóbban a Samsung Galaxy A02s és a Nokia 3.4 , na ezekre érdemes inkább odafigyelni, ennyiért a legjobbak, vagyis inkább a valamire jól használható típusok!

Viszont annyira azért nem relevánsak az érveid, hogy miért kell ilyen olcsó, egy jó tokban (például univerzális vagy oldalra nyíló) nem törik össze olyan könnyen, a lopás meg hát... biztos helyen kell tartani, ahol nem látszik!

2021. máj. 12. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Hardveraprón nézzél valami 1-2 éves közép vagy 3-4 éves csúcs kategóriás telefont.
2021. máj. 12. 21:35
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi pénzért szerintem is használt telefont vegyél. 32GB-os iPhone 7-et ki lehet fogni picit drágábban, mint a te kereted, de hiddel, hogy az többet ér, mint egy új 30 ezer forintos ipari hulladék.
2021. máj. 12. 21:56
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bőséges válaszokat!

Ugyanerre a célra 4,5 évig használtam egy 2016-os Alcatel Pixit. Volt hogy autószerelés közben használnom kellett és odavertem véletlenül a lengéscsillapítóhoz amitől szétrepedt az előlapja de használható maradt, többször elejtettem a rohanás, idegeskedés közben betonra, mitől már össze vissza van repedezve, ezek elkerülhetetleneek hosszú távon.

Lopás: ha éppen feszült a helyzet és valahol leteszem munka közben és ottfelejtem az nem biztos hogy utána ott lesz. Így értem a lopást.

2021. máj. 13. 07:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Ha van még ötlet írjátok nyugodtan.
2021. máj. 13. 07:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Használt telefon vásárlással annyi a gond, hogy nagyon vidéken vagyok kis faluban megyeszékhelytől 40 km- re és ezen a megyeszékhelyen még mindig nincs semmi, és itt nehéz lesz használt telefont keríteni jó áron vagy kb lehetetlen. Használt neten rendelni pedig nem biztos hogy bevállalnám.
2021. máj. 13. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:
szerintem is inkább a használt
2021. máj. 26. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!