Milyen megbízható, 200ezer ft alatti 3in1 babakocsit ajánlanátok?
Mindenképpen nagyobb kerekűt válassz. Igazad van, azt simán feltolod a kisebb szegélyeken, egyenetlenségeken. Ha ehhez még egy jó rugózás is társul, akkor a baba meg sem érzi. Nagyobb szegélynél is könnyű dönteni őket. 200 alatt nem tudok mondani kocsit újonnan. Nekem egy Anexem volt az elején, az maga a tökély volt. Aztán terhes lettem a másodikkal, így vettünk egy könnyű sportkocsit, amit könnyen emelek. Hát borzasztó... Kis kerekek, nehezen irányítható, pedig az sem 2 forint volt. Most hogy közeledik a szülés, beszereztünk egy testvérkocsivá alakítható babakocsit, Cybex gazelle-t. Erről is csak jót tudok mondani.
Esetleg a használt kocsik között nézzél szét!
Nagy kerek, jo rugozas, massziv vaz.
Nem csak a draga kocsik jok. Az enyem ujonnan 120 korul mozog, es imadom, pedig mi hasznaltan vettuk, nem ismert a neve. Pusztán ennyit neztem amit fentebb is irtam.
9, hát abc designból a 3in1-ek se a könnyű irányításról híresek. Cobra és Mamba kocsikhoz volt szerencsém. Valami katasztrófa.
De pl: Cybexből az egyszerűbb sportok is nagyon könnyen egy kézzel tolhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!