Milyen megbízható, 200ezer ft alatti 3in1 babakocsit ajánlanátok?
4 véleménye ellenére én pedig pont ajánlom a Bebettot, persze ne a legnehezebb, legnagyobb típust vegye meg az ember, van olyan modellje, amit alig tudtam úgy lenyomni, hogy megemelkedjen az orra. De ez igaz sok más márkára is. :)
Amit én ajánlok az az, hogy ne vegyél látatlanban babakocsit! Menj el, próbáld ki, tologasd meg, szedd szét, csukd össze, próbáld megemelni az orrát, mintha padkán tolnád fel, stb. és ha neked ár-érték arányban megfelel, akkor vedd meg. :) Ezt csak azért mondom, mert sok itt ajánlott márka nekem nem jött be élőben és sok azok közül sem, amiket kinéztem.
Annak ellenére, hogy nem számít a súly, hidd el padkán nagyon is számítani fog mekkora súllyal kell rátehénkedni, hogy megemelkedjen az eleje végre. :)
Nekünk egy Pascal van, sokadik babakocsi volt, amit élőben megnézegettünk, nem csalódtunk benne, igaz mégcsak a hordozóval és mózessel használjuk. Pedig azért sokszor feladjuk neki a leckét, alapból sz*r minőségű földút megy előttünk egyelőre, vagyis a sétáink első és utolsó 500 métere zömében nem egyszerű terep. Ami nagy előnye, hogy lehet rá adaptert kapni nevesebb hordozókhoz.
16,
Nem a 15-ös vagyok, de mi pl: a sportrésznél utáltuk meg az első kocsinkat. A mózes még elment, azon nagyon nem lehet mit elrontani.
Na jó, de ez bármilyen babakocsira igaz lehet főleg első gyerekeseknél, akik még tapasztalatlanul ugranak bele a témába. Nem is jelentem ki, hogy nálunk ez nem így fog alakulni, mert nem tudhatom. :)
Én csak ezt a közútálatot nem értem, ami mondjuk a Bebettot, vagy bármelyik lengyel márkát övezi, nálunk eddig tökéletesen teljesít.
Fú, szerintem túlgondoljátok amúgy.
Ezek babakocsik, nem luxusautók. Arra vannak, hogy A-ból B-be tudjátok velük vinni a gyereket. Én toltam már többfélét - nyilván nem sajátot, nem cserélgetem -, és alapvetően a 300 ezres meg a 100 ezres is ugyanúgy ellátta a feladatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!