Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyanús?

Figyelt kérdés
Első randin elég sokat beszél a volt kapcsolatáról, hogy miért lett vége. Nem én kérdeztem. Plusz a kapcsolat még csak 3 hónapja ért véget. Nekem az a gyanúm, hogy nincs még rajta túl.
2023. jún. 12. 14:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as úristen…. Akkor jelenleg hülyíti a nőket, de az exházassága mutatja hogy ő egy tisztességes ember, hiszen már volt az egyszer felesége.Volt akivel korrekt volt anno, akkor most már lehet tinifiúként is funkcionálni. Gondolom nem véletlen ment taccsra a házassága.
2023. jún. 12. 16:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem az is van, hogy egyszeruen nincs tisztaban sajat magaval. Azt hiszi,hogy o mar tullepett rajta,mert ezt szeretne gondolni. Valoszinuleg eszre sem veszi, hogy minden masodik gondolata az ex.
2023. jún. 12. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem sincsen még túl rajta.
2023. jún. 12. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!