Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyanús?
Figyelt kérdés
Első randin elég sokat beszél a volt kapcsolatáról, hogy miért lett vége. Nem én kérdeztem. Plusz a kapcsolat még csak 3 hónapja ért véget. Nekem az a gyanúm, hogy nincs még rajta túl.2023. jún. 12. 14:43
3/13 anonim válasza:
Én is sokat beszéltem róla az elején . Friss emlék, ami nagy dolog volt az életében. Pár hónap és lesz más amiről beszél. Nálatok ezek a red flagek mindennél már kikészítenek. Adj már egy esélyt annak a srácnak könyörgöm.
4/13 anonim válasza:
Adott neki esélyt, hisz elmentek randizni, de nehogy már hónapokig kelljen hallgatnia, ahogy a csávó az exe miatt siránkozik! Eszembe nem jutna első randin a volt kapcsolatomat magamtól felhozni, ráadásul sokat beszélni is róla…. Számomra ez egyértelmű jel arra, hogy még nincs túl rajta, akkor viszont ne húzza az én időmet, ilyen egyszerű.
5/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ez mindig gyanús. Főleg az, ha még érzelmekkel beszél az exről. És itt egyszer dicsérte, hogy milyen okos volt, aztán meg persze ment a panasz. Szóval én asszem visszadobom, dolgozgasson még az elengedésen kicsit.
2023. jún. 12. 14:56
7/13 A kérdező kommentje:
Igyál :D
2023. jún. 12. 15:04
8/13 anonim válasza:
Van olyan aki 8 évvel a válása után sincs túl rajta. Mindig felhozta a volt feleségét témának és amikor rájöttem hogy ő egy komolytalan ember aki fél az elköteleződéstől, akkor is azzal takarózott hogy dehát ő már volt házas egyszer. Mintha ez igazolná az ő becsületességét, így nekem már nincs is okom aggódni ha csak heti egyszer megdug és hazamegy. Gyerekellenesnek is gondoltam, hiszen sosem látta a lányomat, azt mondta őt nem zavarja meg nem gyerekgyűlölő hiszen neki is van egy felnőtt lánya.
9/13 anonim válasza:
Minek randizik az ilyen?
Sosem értem meg az ilyen embereket.
10/13 anonim válasza:
Azért gondolom mert vannak testi szükségletei, meg egy szakítás után kell a feltöltődés meg a visszaigazolás hogy ő “ elég jó”. Csak feldolgozni elfelejtik a szakítást , mert az már meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!