Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyanús?

Figyelt kérdés
Első randin elég sokat beszél a volt kapcsolatáról, hogy miért lett vége. Nem én kérdeztem. Plusz a kapcsolat még csak 3 hónapja ért véget. Nekem az a gyanúm, hogy nincs még rajta túl.
2023. jún. 12. 14:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Eléggé.
2023. jún. 12. 14:45
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Nincs.
2023. jún. 12. 14:45
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
Én is sokat beszéltem róla az elején . Friss emlék, ami nagy dolog volt az életében. Pár hónap és lesz más amiről beszél. Nálatok ezek a red flagek mindennél már kikészítenek. Adj már egy esélyt annak a srácnak könyörgöm.
2023. jún. 12. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Adott neki esélyt, hisz elmentek randizni, de nehogy már hónapokig kelljen hallgatnia, ahogy a csávó az exe miatt siránkozik! Eszembe nem jutna első randin a volt kapcsolatomat magamtól felhozni, ráadásul sokat beszélni is róla…. Számomra ez egyértelmű jel arra, hogy még nincs túl rajta, akkor viszont ne húzza az én időmet, ilyen egyszerű.
2023. jún. 12. 14:53
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem ez mindig gyanús. Főleg az, ha még érzelmekkel beszél az exről. És itt egyszer dicsérte, hogy milyen okos volt, aztán meg persze ment a panasz. Szóval én asszem visszadobom, dolgozgasson még az elengedésen kicsit.
2023. jún. 12. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Egyutt innék vele :D
2023. jún. 12. 15:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Igyál :D
2023. jún. 12. 15:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Van olyan aki 8 évvel a válása után sincs túl rajta. Mindig felhozta a volt feleségét témának és amikor rájöttem hogy ő egy komolytalan ember aki fél az elköteleződéstől, akkor is azzal takarózott hogy dehát ő már volt házas egyszer. Mintha ez igazolná az ő becsületességét, így nekem már nincs is okom aggódni ha csak heti egyszer megdug és hazamegy. Gyerekellenesnek is gondoltam, hiszen sosem látta a lányomat, azt mondta őt nem zavarja meg nem gyerekgyűlölő hiszen neki is van egy felnőtt lánya.
2023. jún. 12. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Minek randizik az ilyen?

Sosem értem meg az ilyen embereket.

2023. jún. 12. 16:48
 10/13 anonim ***** válasza:
52%
Azért gondolom mert vannak testi szükségletei, meg egy szakítás után kell a feltöltődés meg a visszaigazolás hogy ő “ elég jó”. Csak feldolgozni elfelejtik a szakítást , mert az már meló.
2023. jún. 12. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!